reklama
Witajcie
Co u Was słychać? Może by się tak na jaką kawkę zgadać i spacerek? W centrum w cukierni zrobili kącik dla dzieci:-)
U nas troszke mniej wesoło niż bym chciała, Kubuś ma opóźnienie w rozwoju, podejrzewam szczepionkę priorix którą dostał w 12 miesiącu, to trzecia dawka odra-świnka-rózyczka. Kolejnej szczepionki błonica-tężec-krztusiec już nie zgodziłam się mu podać. Mam skierowanie od neurologa na badania w Centrum Zdrowia Dziecka, terminu nie dostałam jeszcze. Tymczasem robimy rehabilitację ruchową, naświetlanie polem elektromagnetycznym (Viofor) i spotkania z psychologiem. Logopeda w lipcu dopiero. Ech, te terminy przygnębiają...
Za to już po 2 wizytach widzę poprawę, wygląda na to że Kubuś wyjdzie z tego zupełnie bez szwanku, całe szczęście!
Co u Was słychać? Może by się tak na jaką kawkę zgadać i spacerek? W centrum w cukierni zrobili kącik dla dzieci:-)
U nas troszke mniej wesoło niż bym chciała, Kubuś ma opóźnienie w rozwoju, podejrzewam szczepionkę priorix którą dostał w 12 miesiącu, to trzecia dawka odra-świnka-rózyczka. Kolejnej szczepionki błonica-tężec-krztusiec już nie zgodziłam się mu podać. Mam skierowanie od neurologa na badania w Centrum Zdrowia Dziecka, terminu nie dostałam jeszcze. Tymczasem robimy rehabilitację ruchową, naświetlanie polem elektromagnetycznym (Viofor) i spotkania z psychologiem. Logopeda w lipcu dopiero. Ech, te terminy przygnębiają...
Za to już po 2 wizytach widzę poprawę, wygląda na to że Kubuś wyjdzie z tego zupełnie bez szwanku, całe szczęście!
Ostatnia edycja:
Cześc dziewczyny Niedawno przeprowadziłam się do Zawiercia i jestem na etapie poznawania miasta Narazie jak była pogoda spacerowaliśmy po parku na przeciwko przychodni Macie jeszcze jakieś fajne miejsca nadające się na spacery z maluszkiem?? Pozdrawiam
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
zaglądam powiedzieć dzień dobry :-) dopiero teraz odkryłam że istnieje na bb podforum naszego miasta widzę, że ruch tu nie największy ale kto wie, moze coś się ruszy? Pogodę miejmy nadzieję mamy coraz lepsza więc jakby jakaś mama miała ochotę na wspólny spacer, to podsuwam kandydaturę swoją i mojej rozbrykanej dwu i pół latki :-)
witam E-lonkę :*
witam E-lonkę :*
reklama
miejskibandyta
Fanka BB :)
Hejka! Pytanie do zawierciańskich mam - dopiero się tu wprowadziłam, więc jestem mało zorientowana. Jakaś szkoła rodzenia? Gdzie chodzicie/chodziłyście?