Zamienię się na mój poprzedni "ząbków u mnie pięć Na więcej mam chęć"Nikita tekst w opisie ząbkowym jest zastrzeżony. Pytałaś czy możesz zacytować? ;-) Co do zębów to na dniach powinny być kolejne 3 po przeciwnej stronie.
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Nikita- no własnie zaczyna kąsać moje sutki;-) no ale cóż zrobić i powoli będziemy się rozstawać z cycusiem, bo nie chce stracić sutka:-)
DomiK
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny,
coś na Zawierciu pustki ostatnio...
E-lona ja szukałam opiekunki ponad miesiąc temu i byłam w szoku, że aż tyle kandydatek się zgłosiło. Zrobiłam casting i jestem bardzo zadowolona :-) Dałam ogłoszenie na tablica.pl. A kiedy wracasz do pracy?
coś na Zawierciu pustki ostatnio...
E-lona ja szukałam opiekunki ponad miesiąc temu i byłam w szoku, że aż tyle kandydatek się zgłosiło. Zrobiłam casting i jestem bardzo zadowolona :-) Dałam ogłoszenie na tablica.pl. A kiedy wracasz do pracy?
Blondi84
Nikita no to Laura ma już 4 zęby.
Blondi a jak długo masz zamiar jeszcze karmić?
Kurcze stresa już łapię, bo coraz blizej powrotu do pracy. No i opiekunkę trzeba znaleźć. :-(
no myślę do skończenia 9 miesiący przez Maćka bo tak podobno się przyjęło że powinno się tyle ile się pod sercem nosiło, choć myślę że to indywidualna sprawa każdej z Nas, narazie jak Maciej skończył 7 miesięcy karmię tylko rana, popołudniu i w nocy jak jest taka potrzeba bo zazwyczaj przesypia noc ale czasem się rozbudzi i płakusia to daję cyca
Blondi84
helloł
a co tu taka cisza???
a co tu taka cisza???
reklama