reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zawiercie

Nikita a można wiedzieć gdzie dokładnie mieszkacie z mężem? Bo mój m. mi właśnie mówił, że 5 domów od nas :-D

reklama
Znalazłam w Sarvenie duży wybór tych foteli, kupiłam w końcu w pan i pani, bardzo Ci dziękuję Bozuwi:-) Co prawda za więcej niz 300 zł, ale za to wypasiony:-D i bardzo wygodny, idealny do karmienia dzidzia bedzie i do szydełkowania idealny jest:-) Bardzo dziękuję!:-)

Nikita znalazłam Twoje ogłoszenie odnośnie sprzedaży bucików. Ale masz talent dziewczyno!!!
A powiedz mi proszę po ile je sprzedajesz? Chodzi mi konkretnie o te co są opisane "lenka" :tak:a masz jeszcze jakieś inne kolory albo wzory na fotkach?

Domik, bardzo dziękuję:-) Zmieniłam tam opis bo wiele osób nie rozumiało o co chodzi. Sandałki mam jeszcze oczywiście, a mogę Ci zrobić na wymiar jeśli zechcesz i w takim kolorze jak sobie zażyczysz, sprzedaję za 15zł:-) Jeśli znajdziesz na przykład w necie gdzieś jakieś butki które Ci się bardzo podobają (niekoniecznie szydełkowe) to moge spróbować zrobić na szydełku podobne. Najtrudniej to na dobry pomysł wpaść, wykonanie jest łatwiejsze:-)
Zdjęć innych nie mam, jestem w trakcie realizacji zamówien to będę miała więcej jak porobię:-)

To jak będziesz miała zdjęcia to wrzuć, bo ja jestem takim stworzeniem, że muszę zobaczyć i wtedy dopiero mi się podoba albo nie, a jak sobie jakieś wymyślę to mogą mi się nie spodobać ;)

reklama
To jak nie spodobają się Tobie to napewno komus innemu:-) A jakbyś znalazła fajny pomysł to przysyłaj:-)

Bozuwi, co z Tobą? Odezwij się! Na majówkach też się nie odzywa:-(

Do góry