reklama
Nadia ja również do poniedziałku na fenoterolu, ten fakt mnie niezmiernie cieszy bo juz mam dosyć pilnowania co 4 godziny brania tabletek..
ostatnio zauważyłam, że na ok godzine przed połknięciem tabletki strasznie twardnieje mi brzuch, chyba nie działają już tak jak na początku ;-)
ostatnio zauważyłam, że na ok godzine przed połknięciem tabletki strasznie twardnieje mi brzuch, chyba nie działają już tak jak na początku ;-)
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
NAdia, Basia - czyli od poniedziałku rodzicie - no to super statystyki sie poprawią
PaulinaAnna
Oj na pewno poprawia bo teraz beda chlopaki
Czarodziejka
Fanka BB :)
ah ta koncówka ciązy okazuję sie byc stresem.....szkoda ze nie mozemy spokojnie z dobrym samopoczuciem siedziec sobie w domku i czekac grzecznie az dzidziuś zechce sie urodzic.....tylko nas jeszcze lekarze stresują to tym to tamtym.....ahhhh
I do szpitala niektore z nas muszą regularnie chodzic.....
Panie Boże jakies to niedoprecyzowane........
I do szpitala niektore z nas muszą regularnie chodzic.....
Panie Boże jakies to niedoprecyzowane........
nadia
Basiu ja zażywam co 6 godzin, i też między zażyciami twardnieje mi brzuch, więc nie wyobrażam sobie co będzie bez Fenoterolu Mam nadzieję że wytrzymam jeszcze co najmniej z tydzień by ukończyć 37 tydzień. Bo własnie jak to jest, czy jak dajmy na to urodzę w 37 tyg. i 3 dniu to będzie ciąża donoszona, czy 37t.i 3 dni to właściwie 38 tydzień?
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Nadia w sumie z tą ciązą donoszona to roznie bywa ;-) ... raz mi mowili ze koniec 36 tyg. , potem slysze ze koniec 37 tyg. ... mozna sie pogubic
A 37 tyg i 3 dni to juz 38 tydzien w toku
Co do Fenoterolu ... az sie boje niedzieli ... ja tez biore co 6 godzin , a tebletki dzialaja na 3 godz., po 3 godz. skurczybyki wracają ... ja juz bym chciala listopad
A 37 tyg i 3 dni to juz 38 tydzien w toku
Co do Fenoterolu ... az sie boje niedzieli ... ja tez biore co 6 godzin , a tebletki dzialaja na 3 godz., po 3 godz. skurczybyki wracają ... ja juz bym chciala listopad
reklama
slonko
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Serdeczne gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamuś. Niech wam córeczki rosną pięknie i zdrowo! :-)
Swoją drogą coś w tym jest, że dziewczynki bardziej się śpieszą na ten świat. Oczywiście poza moją maleńką...;-)
Swoją drogą coś w tym jest, że dziewczynki bardziej się śpieszą na ten świat. Oczywiście poza moją maleńką...;-)
Podziel się: