reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zastrzyk antykoncepcyjny

obys miala racje dzisiaj bylam po wynik z moczy hcg i jest negatywny ale kazali mi powtorzyc badanie za tydzien teraz juz calkiem odejde od zmyslow bo na ten wynik czekalam barzdzo dlugo 6dni ale przeciez czytalam ze badanie hcg z moczu szybko wykrywaja ciaze a ja jak bym byla w ciazy to juz 4 tydzien a badanie robilam w 3tyg i dalej jestem zdezorientowana. :no:

reklama
moim zdaniem brak miesiaczki to skutek zastrzyku,tylko ze nikt nie mowi o takich skutkach ubocznych zastrzykow.a z moczu szybko wychodzi,nie martw sie na zapas bedzie dobze :-)

w domu mowia mi ze juz zwariowalam ja tez tak mysle tylko brak okresu az tak mnie nie martwi tylko ten bol piersi dziekuje aniu a czy ty bralas ten zastrzyk?

mi lekarz odradzil.ale moja siostra brala i miala podobnie jak ty,pozniej brak okresu.niby odrazu zaduza dowka hormonow.wiec skoro badania i testy nic nie wykazaly to pewnie masz to samo,zobaczysz bedzie dobze :-)

Witam.
Ja depo-provere wzięlam 3 lata temu:baffled:.
Zdecydowałam się na nią ze względu na tani koszt i wygodę ale niestety u mnie wypadł tragicznie:angry::angry::angry:.Przez 1.5 roku nie miałam miesiączki(zastrzyk wzięłam tylko jeden) i doszło mi cholerne 20kg w ciągu 3 miesięcy:angry:-NIGDY WIĘCEJ!!!!!
Pozdrawiam i mam nadzieję że nie będziecie miały takich skutków ubocznych:tak:

piersi juz prawie wogule nie bola ale musze zrobic jeszczeden test za tydzien dzieki za odp buzka i obym szyciej zaczela miesiaczkowac a co do wagi to nie przytylam ale mialam ogromny apetyt wiem ze on tez nie jest dla mnie:wściekła/y:

Ja wzięłam dwa takie zastrzyki. Prawie po 2 miesiącach, po skończeniu sie tego drugoego, dostałam dopiero okres. Teraz minęły dopiero 2 tyg a ja mam znowu okres. Nie wiem co się dzieje. Czy ktoś ma to samo?

reklama
ja dostalam okres dopiero po 2 miesiacach a co naj gorsze mialam objawy ciazy i pewnie tez sobie niektore wmawialam a okres trwal 3 tygodnie szok mialam juz dosc ciekawa jestem kiedy teraz dostane i ile bedzie trwal ale to jest wina tergo zastrzyku za duza dawka hormonow na raz takrze to sa normalne objawy po tym zastrzyku

Do góry