Kochalam się ze swoim chłopakiem w prezerwatywie , nie pękła , nie skończył we mnie, kochalismy sie w piątek a w poniedziałek/ wtorek mialam bóle owulacyjne 20/21 Luty. Chłopak zawsze po stosunku idzie wywalić prezerwatywe wytrzeć się, gdy przychodzi to zawsze włoży do połowy i wyciagnie tylko raz, okres sie zbliża a mnie piersi nie bolą, jestem tylko przeziębiona, katar, kaszel, nos mnie boli gorączka 36,9 z wczoraj i od czasu mnie głowa zaboli. Czy moge byc w ciąży?
reklama
G
goszczaca
Gość
Nie
NeSSi
Moderatorka
Gorączka 36,9 ? To nie gorączka.Kochalam się ze swoim chłopakiem w prezerwatywie , nie pękła , nie skończył we mnie, kochalismy sie w piątek a w poniedziałek/ wtorek mialam bóle owulacyjne 20/21 Luty. Chłopak zawsze po stosunku idzie wywalić prezerwatywe wytrzeć się, gdy przychodzi to zawsze włoży do połowy i wyciagnie tylko raz, okres sie zbliża a mnie piersi nie bolą, jestem tylko przeziębiona, katar, kaszel, nos mnie boli gorączka 36,9 z wczoraj i od czasu mnie głowa zaboli. Czy moge byc w ciąży?
Do reszty nie umiem się ustosunkować ...
karolyn1987
Fanka BB :)
G
goszczaca
Gość
Dobre pytanie to jest stosunek przerywany, tylko ze w inny sposobNie bardzo kumam po co chłopak po stosunku na chwile ci wkłada?
I kolejna rzecz jeśli nie chcesz zajść w ciąże to on powinien się umyć a nie wytrzeć.
MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
Nie bardzo kumam po co chłopak po stosunku na chwile ci wkłada?
I kolejna rzecz jeśli nie chcesz zajść w ciąże to on powinien się umyć a nie wytrzeć.
he he dobre też się właśnie zastanawiam nad tym samym co Ty i nic sensownego mi do głowy nie przychodzi ...
"...Chłopak zawsze po stosunku idzie wywalić prezerwatywe wytrzeć się, gdy przychodzi to zawsze włoży do połowy i wyciagnie..." ?????
O co chodzi ????
hmmm
G
goszczaca
Gość
Może wkłada i myśli. ... padleś? powstańhe he dobre też się właśnie zastanawiam nad tym samym co Ty i nic sensownego mi do głowy nie przychodzi ...
"...Chłopak zawsze po stosunku idzie wywalić prezerwatywe wytrzeć się, gdy przychodzi to zawsze włoży do połowy i wyciagnie..." ?????
O co chodzi ????
hmmm
reklama
G
goszczaca
Gość
To powiedz mu żeby się ogarnął. Bo to jest coś nie tego
Podziel się: