- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sylwia2410
Początkująca w BB
bardzo się cieszę!!!! i widzę, że masz już przeczucie że będzie chłopiec)) sprawdzałam dzisiaj pocztę chyba z 10 razy, żeby zobaczyć czy już napisałaś na kiedy macie termin wyliczony przez gina?? chyba tak czy inaczej będziesz lutówką
bada m.
Fanka BB :)
Dorcia serdeczne gratulacje czytam regularnie wątek o planowaniu płci i znam mnj. Twoją historię i jakoś nie doczytałam o Twoim szczęściu :-) super wieści
Bada WITAJ .... dopiero przed chwilką pochwaliłam się na wątku o planowaniu płci
Ty kochana już prawie drugi trymestr zaczynasz...ja też chcę !!!
Sylwia cieszę się że Cię "widzę ". Według usg i ostatniej miesiączki termin wychodzi 18 lutego ...ale ja tak daleko nie wybiegam w przyszłość ( przynajmniej na razie )
Na tą chwilę walczę ze złym samopoczuciem po Luteinie ... koszmar po prostu. Ale cóż jak trzeba to trzeba. Czekamy na resztę dziewczyn ?
Ty kochana już prawie drugi trymestr zaczynasz...ja też chcę !!!
Sylwia cieszę się że Cię "widzę ". Według usg i ostatniej miesiączki termin wychodzi 18 lutego ...ale ja tak daleko nie wybiegam w przyszłość ( przynajmniej na razie )
Na tą chwilę walczę ze złym samopoczuciem po Luteinie ... koszmar po prostu. Ale cóż jak trzeba to trzeba. Czekamy na resztę dziewczyn ?
bada m.
Fanka BB :)
Dorcia kciuki za Ciebie i fasolkę zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze i w nowym roku powitamy nasze maleństwa
Sylwia za Ciebie również kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&&
Sylwia za Ciebie również kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&&
Sylwia2410
Początkująca w BB
Dorciu a dałaś im jakoś znac?? nie wiem czy chcesz tam pisac? fajnie by było gdyby dziewczyny dołączyły ))
Dziękuję Bada )) Tobie gratuluje Maluszka) może i ja niedługo dołączę do Was mamusie)
Dziękuję Bada )) Tobie gratuluje Maluszka) może i ja niedługo dołączę do Was mamusie)
Sylwia miałabym prośbę ...może powysyłaj im PW z linkiem tutaj ??? Bo boję się że jak się pojawię to będę śledzona przez DM. A jak wyślesz prywatne wiadomości to ona nie będzie wiedzieć ...chyba że się tak nie da ?
Kochana masz już kciuki i fluidki od BadaM i moje więc teraz czekamy na pozytywny teścik !!!
Kochana masz już kciuki i fluidki od BadaM i moje więc teraz czekamy na pozytywny teścik !!!
Sylwia2410
Początkująca w BB
PW tam nie działa.podam im maila mojego i jak mi odpiszą to im prześle link ale będą miały niespodziankę)
Sylwia racja ...pw nie działa żeby pewnej DM nie obgadywać !!! Tu na BB nie ma takich rzeczy ... spokojnie można rozmawiać o wszystki i masz pewność że nikt Cię skrytykuje ...a jeśli znajdą się takie osoby to można zrobić wątek zamknięty i jest spokój ... lubię BB
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.