reklama
Rozwiązanie
Co kobieta to historia każda z nas ma inny organizm jest wiele kobiet co zajda szybko i donoszą A też wiele co spotka ich to samo ech to jest nie sprawiedliwe
Dajesz mi nadzieję że nie będę musiała tyle czekać
moja ciąża 6+2 się zatrzymała.
No stwierdził że nie jest to konieczne i nie zakazał mi starań . Oczywiście do pierwszej miesiączki kazał się zabezpieczać . Po badaniu usg wszystko było w porządku . No ja zabieg miałam 19 kwietnia choć ciaza zatrzymal się w 6 tygodniu ..
reklama
Pola96
Początkująca w BB
Choć ja teraz po tym okresie boje się A z drugiej strony pragnę tego .. A z lekarzami to tak jest też słyszałam już że zaleca się 3 miesiące wielokrotnie..jedynie co mi powiedział to że czasem może tak być że łożysko może wrosnąć Ale powiedział też że nie musi tak być .
Mała.czarna
Fanka BB :)
Kochana przeszlam 2 takie zabiegi i po obu oczyszczalam sie ok 5 tyg i dopiero po tym czasie jak sie skonczylo po jakis 3 tygodniach dostalam prawdziwa miesiaczke 
Mała.czarna
mi po pierwszym dano zielone swiatlo zaszlam w 3 cyklu ale stalo sie to samo i potem juz mialam zakaz na min po rokuCzyli ginekolog nie kazał Ci czekać 3 miesięcy ze staraniami? Jestem świeżo po zabiegu.
Krwawiłaś przez 5 tyg po zabiegu?
Kochana przeszlam 2 takie zabiegi i po obu oczyszczalam sie ok 5 tyg i dopiero po tym czasie jak sie skonczylo po jakis 3 tygodniach dostalam prawdziwa miesiaczke![]()
Mała.czarna
Krwawilam, plamilam. Ale tak. Po obuKrwawiłaś przez 5 tyg po zabiegu?
No to masakra, mam nadzieję że u mnie nie będzie tak długo. Niektóre dziewczyny mają już po 2 tygodniach owulacje
Krwawilam, plamilam. Ale tak. Po obu
Mała.czarna
Jedne maja inne nieNo to masakra, mam nadzieję że u mnie nie będzie tak długo. Niektóre dziewczyny mają już po 2 tygodniach owulacje
reklama