Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Porodowe sa dłuższe i wyższe. takie miałam gdy leżałam na podtrzymaniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie skurcze miałam od 22 tyg ciąży. Urodziłam planowym cc w 38Jutro zaczynamy 37tc.
Dzisiejsze KTG wykonane po odczuwalnych skurczach co 15-20 minut. Było ich 6 i ustały. Na KTG widać lekkie skurcze, pierwsze 2 na poziomie 50, reszta na poziomie 25 (ale wtedy już ich nie czułam), lekarz mówił że nie są to porodowe ale już zaczyna macica pracować. W razie powtórki (jeżeli będzie trwało dłużej i regularnie) to dzwonić do niego. W poniedziałek kolejne KTG.
Czy któraś z Was miała takie lekkie skurcze na KTG których nie czuła? Kiedy akcja się rozwinęła?
o matko ... ja chciałabym już mieć to za sobąTakie skurcze miałam od 22 tyg ciąży. Urodziłam planowym cc w 38
Rozumiem Cię doskonale trzymam kciuki!o matko ... ja chciałabym już mieć to za sobą
Miałam na każdym ktg właściwie od 35 tc. Nie rozwinęła się. Nawet po oksytocynie w 42 tcJutro zaczynamy 37tc.
Dzisiejsze KTG wykonane po odczuwalnych skurczach co 15-20 minut. Było ich 6 i ustały. Na KTG widać lekkie skurcze, pierwsze 2 na poziomie 50, reszta na poziomie 25 (ale wtedy już ich nie czułam), lekarz mówił że nie są to porodowe ale już zaczyna macica pracować. W razie powtórki (jeżeli będzie trwało dłużej i regularnie) to dzwonić do niego. W poniedziałek kolejne KTG.
Czy któraś z Was miała takie lekkie skurcze na KTG których nie czuła? Kiedy akcja się rozwinęła?