reklama
babeczki3
Zaciekawiona BB
Bardzo dobra jet urofuragina max, mi po tych tabletkach, po 7 dniowej kuracji już zapalenie nie wróciło i mam nadzieję, że nie wróciDla mnie najlepszym środkiem na zapalenia pęcherza była zawsze furagina, te tabletki kosztują kilka złotych, a działają bardzo szybko i skutecznie. Do tego warto pić herbatę z żurawiną.
Ostatnio pierwszy raz w życiu miałam zapalenie pechęrza - masakra, ból ogromny! Postanowilam umówić wizytę domową z lekarzem rodzinnym przez aplikację lekarzObok. Pani Doktor dotarła do mnie w niecałą 1 h. Zapisała mi urofuraginę max, poleciła pić dużo wody i zrobić nasiadówkę z rumianku.
ninawieczorem
Aktywna w BB
Przede wszystkim to trzeba uważać. Bo właśnie można nawet na basenie złapać te bakterie. Niestety... Higiena to podstawa Ale rzeczywiście, jak już zachorujesz na zapalenie pęcherza to te tabletki pomogą. Najlepiej brać codziennie jedną do końca listka, tam chyba jest 10 z tego co pamiętam.
ninawieczorem
Aktywna w BB
Z zapaleniem pęcherza nie zawsze trzeba iść na izbę przyjęć. Jeśli dziecko skończyło 15 lat to spokojnie można mu podać urofuraginum max.
Wiele razy doświadczyłam zapalenia pęcherza i powiem że mi pomagała tylko żurawina, w tabletkach i picie naparu zurawiny oraz picie duzej ilosci wody mineralnej (min 2 litry dziennie) aby wszelkie bakterie wyplukać. Po prostu zapalenie trzeba "wysiusiać".
reklama
ninawieczorem
Aktywna w BB
Też masz rację Dla mnie tabletki są podstawą, ale picie soku z żurawiny, czy naparów z rumianku traktuję jako skuteczne, a przede wszystkim smaczne wsparcie w leczeniu