reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zanik objawów ciąży

reklama
Jestem w 8tc i od 6 TC miałam mdłości odrzuciło mnie od kawy. Teraz w 8tc zero mdłości, kawa już mi też smakuje zero objawów które miałam dotychczas jedynie piersi dalej bolą przy dotyku. Martwię się czy coś może być nie tak . Miała któraś z was podobnie ?
Cześć. Jak z Twoja ciąża? Ja mam podobnie. Około 8 tydzień i objawy ustały. Niestety rok temu miałam tak samo i straciłam ciąże. Boje się ze teraz będzie tak samo. Wizyta u ginekologa za 2 dni wiec wszystko się okaże.

Cześć. Jak z Twoja ciąża? Ja mam podobnie. Około 8 tydzień i objawy ustały. Niestety rok temu miałam tak samo i straciłam ciąże. Boje się ze teraz będzie tak samo. Wizyta u ginekologa za 2 dni wiec wszystko się okaże.
U mnie aktualnie 16tc z ciążą wszystko w porządku ☺️
Objawy ustały właśnie w 8tc i już więcej się nie pojawiły na początku też byłam wystraszona bo w pierwszej ciąży pierwsze miesiące były straszne. Nie przejmuj się zobaczysz będzie dobrze każda ciąża jest inna dobrze że masz lekarza za dwa dni to się okaże co i jak. Nie przejmuj się na zapas ☺️
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i daj znać jak będziesz wiedziała 😉

Dzisiaj byłam u lekarza 9 tc wszystko w porządku serduszko też pięknie bije.
Teraz nic tylko się cieszyć że mdłości już nie męczą 😃
Cieszę się bardzo ze wszystko się dobrze układa. U mnie identyczny scenariusz , 8 tydzień, od wczoraj objawy jakby ustały, cała noc spac nie mogłam bo w zeszłym roku po ustąpieniu objawów ciąża obumarła. Za 2 dni wizyta u gini. Takie przypadki dają mi nadzieje ze może być dobrze;)
Objawy ustały właśnie w 8tc i już więcej się nie pojawiły na początku też byłam wystraszona bo w pierwszej ciąży pierwsze miesiące były straszne. Nie przejmuj się zobaczysz będzie dobrze każda ciąża jest inna dobrze że masz lekarza za dwa dni to się okaże co i jak. Nie przejmuj się na zapas ☺️
dzięki , widzę ze dużo dziewczyn tak ma wiec podniosło mnie to trochę na duchu ;)

Hej, wczoraj miałam wizytę u lekarza, z ciąża wszystko Ok, 9 tydzień także niepotrzebnie panikowała ale serio ciąża po wcześniejszej stracie jest mega ciężka 😐 a objawy zniknęły na 1,5 dnia po czym wróciły ze zdwojoną siłą 😂

Hej, wczoraj miałam wizytę u lekarza, z ciąża wszystko Ok, 9 tydzień także niepotrzebnie panikowała ale serio ciąża po wcześniejszej stracie jest mega ciężka 😐 a objawy zniknęły na 1,5 dnia po czym wróciły ze zdwojoną siłą 😂
To super😉 domyślałam się że po stracie to same czarne myśli w głowie 😐
U mnie na szczęście objawy były tylko przez tydzień i już więcej się nie pojawiły , druga ciąża jest dużo łaskawsza od pierwszej 🤣

Do góry