reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Kamcia super zestaw pościeli :-) Ja przy Maciusiu miałam zestaw 5 el czyli wypełnienie oraz ochraniacz i poszewki, i dwie 3 el. Bo rogala do karmienia mam osobno podobnie jak rożek :-)
die super kolekcja ubranek, mam nadzieję że jutro poznasz płeć i pokażesz resztę swoich cudeniek :-)
die super kolekcja ubranek, mam nadzieję że jutro poznasz płeć i pokażesz resztę swoich cudeniek :-)
die_perle
Fanka BB :)
dziewczyny powiem wam ze to jest zaledwie 1/50 tego co ja mam w piwnicy ;/ naprawde wzielam tylko kilka tych najbardziej uniwersalnych i praktycznych...ale obiecuje ze jak juz poznam plec- moze jutro to wam naszykuje taka sliczna sesje zdjeciowa- poukladam ubranka w gotowe kompleciki zeby sie milo ogladało
najładniejsze sa dziewczece- mikrosukmieneczki, piekne spiworki do spania- w bezach i rózach no cudne kolrystycznie i faosonowo takie cukereczki ze ach i och no ale miał byc groch z siurkiem- zobaczymy co to tam skrywa moze jutro- wiec trzymajcie kciukasy
najładniejsze sa dziewczece- mikrosukmieneczki, piekne spiworki do spania- w bezach i rózach no cudne kolrystycznie i faosonowo takie cukereczki ze ach i och no ale miał byc groch z siurkiem- zobaczymy co to tam skrywa moze jutro- wiec trzymajcie kciukasy
Kamcia2810
die masz bardzo fajną kolekcję i jeden problem z głowy
Antiope możliwe, że się spotkamy, ale tak szczerze mówiąc to ja będę miesiąc przed porodem i mam nadzieje, że będę się dobrze czuła.
Antiope możliwe, że się spotkamy, ale tak szczerze mówiąc to ja będę miesiąc przed porodem i mam nadzieje, że będę się dobrze czuła.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Załączniki
-
IMG_2648.jpg25,4 KB · Wyświetleń: 19
-
IMG_2649.jpg25,8 KB · Wyświetleń: 24
-
IMG_2650.jpg14,6 KB · Wyświetleń: 25
-
IMG_2651.jpg12,3 KB · Wyświetleń: 22
-
IMG_2652.jpg23,7 KB · Wyświetleń: 23
-
IMG_2653.jpg24 KB · Wyświetleń: 23
-
IMG_2654.jpg21,4 KB · Wyświetleń: 22
-
IMG_2655.jpg26,5 KB · Wyświetleń: 27
-
IMG_2656.jpg25,2 KB · Wyświetleń: 24
-
IMG_2657.jpg32 KB · Wyświetleń: 28
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Kolejny kombinezonik =)
I porcja czapusi 2 na górze bardzo cieplutkie.
Kilka par spodni
No i buciczki na 2 zdjęciu moje ulubione 2 pierwsze pary z czerwonym kupione specjalnie dla Okruszka.
To niewielka część tego co posiadam ale nie chce mi się więcej grzebać w szafach bo Maćko śpi :-) Wszystkie ubranka są na 0-3 mscy no oprócz butków są nieco większe :-)
I porcja czapusi 2 na górze bardzo cieplutkie.
Kilka par spodni
No i buciczki na 2 zdjęciu moje ulubione 2 pierwsze pary z czerwonym kupione specjalnie dla Okruszka.
To niewielka część tego co posiadam ale nie chce mi się więcej grzebać w szafach bo Maćko śpi :-) Wszystkie ubranka są na 0-3 mscy no oprócz butków są nieco większe :-)
Załączniki
Ale fajne ubranka dziewczyny macie. Dzisiaj zrobiłam małe (w sumie nie takie małe ) zakupy w internetowym Smyku. Teraz do 3 czerwca jest darmowa wysyłka (przy zamówieniach za min. 149 zł) i duuużo promocji. Skorzystałam i kupiłam trochę rzeczy, głównie higienicznych, np. grubsze pieluszki tetrowe, flanelowe (te z ceratką), aspirator do noska, nożyczki, smoczek, kilka zabaweczek, wkłady poporodowe. Z kalkulacji wyszło, że sporo zaoszczędzę w porównaniu z zakupami w moim mieście, no a wysyłka darmowa...
reklama
Carla.
Widzę że mamusie w większości idą pełną parą w szykowaniu wyprawek dla smyków, super
A te dziewczyny, które się jeszcze wahają to ja bym zasugerowała, żeby kupowały takie rzeczy jak tetrowe pieluszki, koszule do szpitala dla siebie, jakieś podkłady poporodowe, nożyczki dla malucha, szczoteczkę do włosów, ręczniki itp... Kupowanie ubranek można zostawić na sam koniec jako najprzyjemniejszą część wyprawki
Do mnie idzie paczka z Kanady od siostry, dotrze pewnie za 6-8 tygodni, ale widziałam co tam kupiła Poza pięknymi ubrankami są smoczki z Aventa i butelki, tam to kosztuje śmieszne pieniądze, a u nas bym zapłaciła ze 100 zł.
A te dziewczyny, które się jeszcze wahają to ja bym zasugerowała, żeby kupowały takie rzeczy jak tetrowe pieluszki, koszule do szpitala dla siebie, jakieś podkłady poporodowe, nożyczki dla malucha, szczoteczkę do włosów, ręczniki itp... Kupowanie ubranek można zostawić na sam koniec jako najprzyjemniejszą część wyprawki
Do mnie idzie paczka z Kanady od siostry, dotrze pewnie za 6-8 tygodni, ale widziałam co tam kupiła Poza pięknymi ubrankami są smoczki z Aventa i butelki, tam to kosztuje śmieszne pieniądze, a u nas bym zapłaciła ze 100 zł.