reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
nnatalie moja przyjaciółka wlasnie urodzila blizniaki- wiem ze maja bardzo fajny wozek- "porsche"wsrod blizniaczych:) ale zapomnialam nazwy wiec napisze potem jak ja zapytam- podesle nawet linka bo ona mi wysylala do tych wozkow linka kiedy go kupowala...niemniejdnak wozek blizniaczy to spoooooooooooooory wydatek....ale musiz sie zatsanowic ktory typ wolisz- taki na szerokosc czy na dlugosc ustawiony- najlpeij jak masz mozliwosc sprawdzic ktorym lepiej sie "steruje" - imo te dluzsze o normalnej szerokosci sa lepsze bo miescisz sie w wiekszosci drzwi z wozkiem- a tym podwojnie szerokim juz tak nie jeste niestety i bywa problematycznie.

natalie hehe nie jesteś jedyna która się wózkiem bliźniaczym rozgląda :-) polecam ci wątek dla mam bliźniaków na BB am mają tema o wózkach :tak: Ja zamierzam kupić któryś z tych: TFK Twinner wist Duo, Jane Powertwin, Jane Twin Two ;-)
Też polecam laktator Aven Isis - używałam 6 miesięcy (można się przyzwyczaić :-D) z elektrycznych miałam Medelę Mini Elektric.

A ja dziś zakupiłam pakacyk-kombinezonik jesienny, taki z futerka, gdzie dzidziuś jest jakby łosiem :-) W sumie wszystko w domu mam, tylko smoczki, pieluchy i ten wózek do kupienia...

Kurcze pół postu mi skasowało :////

Ja wózek mam po dwóch dzieciakach. Kupowałam ponad 5 lat temu i kosztował 1100zł. W tej chwili kosztuje 1000zł, więc cena nie za bardzo spadła :) Ale jest fajny. Mam taki dokładnie -> http://www.alewozki.pl/product_info...lekcja-2007/cName/wozki-dzieciece-deltim-puma Ściągana gondolka i zakładana część spacerowa.

Laktator, który poleca nnatalie04 mam bardzo podobny z pojemniczkami do zamrażania pokarmu. Polecam jak najbardziej.

Nie potrzebny jest przewijak - u nas przynajmniej się nie sprawdził...

A śmieszny t-shirt ciążowy mam taki jak poniżej :)

Załączniki

• Zdjęcie06308 miesiac ciazy.jpg
    Zdjęcie06308 miesiac ciazy.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
ja dla malucha mam wózek Xlander xq zielony kupiony w 2009 roku i jestem mega zadowolona jest 3 w 1... ale mamy jeszcze spacerówke parasolke maclarena ale to jeszcze córka z niego korzysta :)

natalie hehe nie jesteś jedyna która się wózkiem bliźniaczym rozgląda :-) polecam ci wątek dla mam bliźniaków na BB am mają tema o wózkach :tak: Ja zamierzam kupić któryś z tych: TFK Twinner wist Duo, Jane Powertwin, Jane Twin Two ;-)
Też polecam laktator Aven Isis - używałam 6 miesięcy (można się przyzwyczaić :-D) z elektrycznych miałam Medelę Mini Elektric.

A ja dziś zakupiłam pakacyk-kombinezonik jesienny, taki z futerka, gdzie dzidziuś jest jakby łosiem :-) W sumie wszystko w domu mam, tylko smoczki, pieluchy i ten wózek do kupienia...

Ten TFK naprawde super wózek:) i wydaje mi się że jeśli nie znajdę nic innego to zakupie własnie ten TFK grafitowy tak zeby bylo 2w1.. Cena troche duża no ale to jednak bliźniaczy wózek;)

die_perle ja wolę wózek bliźniaczy na szerokość bo większość sklepów ma duże rozsuwane drzwi;) a taki jeden za drugim troche dla mnie bez sensu z racji że nie mam oka jednocześnie na obydwa dzieci tylko głównie na jedno...więc wole widzieć jedno i drugie dziecko naraz;)

ja szczerze powiedziwsszy kompletnie sie nie znam podeslalam tylko linka do takiego jaki kupila znajoma:) nie wiem co jest lepsze a co praktyczniejsze- to jest bardzo indywidualna sprawa:)
ja wozek mam juz wybrany:p bo taki mi odpowiadal - spelnial moje wymagania- a o to chodzi ma spelniac wymagania mamy byc wygodny i funkcjonalny dla dzidisuia- takze kazda z nas wie najlepiej czego oczekuje od wozka:)

reklama
die_perle a jaki wózek wybrałaś? ja jeszcze kompletnie nie wiem jaki wybrać... u nas nie ma żadnych markowych sklepów i z wózkami są chyba 2 ale nie byłam jeszcze i nie wiem jakie tam mają wózki. Na pewno bym chciała 3w1 żebym nie musiała fotelika kupować osobno

Do góry