reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Paulinek prześliczne ciuszki :-)
Rajani fajny wózek ja przy Maciusiu miałam też wielofunkcyjny i teraz też mi posłuży jest podobny ramą do Twojego mój jest super tylko mega ciężko prowadzi się dziecko przodem do świata tzn. rączka za budką bo amortyzatory się strasznie uginają sprawdź to u siebie :-)
Rajani fajny wózek ja przy Maciusiu miałam też wielofunkcyjny i teraz też mi posłuży jest podobny ramą do Twojego mój jest super tylko mega ciężko prowadzi się dziecko przodem do świata tzn. rączka za budką bo amortyzatory się strasznie uginają sprawdź to u siebie :-)
Załączniki
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
u mnie rządzi Lovella, mam juz nawet 3 pudelka po 600g
Pieknaszyszunia
ja gdzieś słyszałam ze ubranek dla dzieci się nie płucze w płynie, ew można prac w płynie do prania...ale nie chcę zamętu wprowadzać....
tosienka88
U nas też Lovela Tylko, ze nie proszek, a płyn do prania
nnatalie04
Paulinek bardzo ładne ciuszki
ja wrzucam zakupy z wczoraj jedyne czego nie pokaże to przescieradel i majtek poporodowych bo to każdy wie jak wyglada
Kocyki dwa takie same bo nie było innych dla dziewczynek ładnych
Reczniczki 100x100
3spiochy na początek bo potem można dokupić zawsze
2myjki, dwa smoczki aventa 0-3m, szczotka do butelek, krem do pupy, krem do buzki, szczoteczka do dziaselek
Do tego patyczki do uszu no i apteka ale tego zdjęc nie bede dodawać
ja wrzucam zakupy z wczoraj jedyne czego nie pokaże to przescieradel i majtek poporodowych bo to każdy wie jak wyglada
Kocyki dwa takie same bo nie było innych dla dziewczynek ładnych
Reczniczki 100x100
3spiochy na początek bo potem można dokupić zawsze
2myjki, dwa smoczki aventa 0-3m, szczotka do butelek, krem do pupy, krem do buzki, szczoteczka do dziaselek
Do tego patyczki do uszu no i apteka ale tego zdjęc nie bede dodawać
Załączniki
reklama
Rajani fajna owieczka i kapciuszki (szkoda, że nie kierpce ) na pewno przypadną do gustu Adasiowi Ale znając moje szczęście w tego typu zabawach to nic nie liczę Trzymam kciuki za Ciebie!!!
Paulinek cudne ubranka!!! Najbardziej mi się podoba ta szara bluzeczka z różowym zajączkiem ze skrzydełkami i do tego te białe pantalony
Tulipania ja też dorwałam Lovelę w promocji i póki co mam dwa płyny do prania białego i dwa do kolorów. Koleżanka chwali białego jelenia. Zaczęła w nim prać jak okazało się, że jej mąż ma alergię skórną i dermatolog poleciła zmienić właśnie proszek na białego jelenia. Objawy alergii ustąpiły. Teraz mają 4 mies. córeczkę i też od początku w białym jeleniu piorą i jest ok.
Najtańszą chyba opcją są płatki mydlane, które można nawet samemu zrobić. Wystarczy zetrzeć na tarce mydełko dla niemowląt
Nnatalie za ile te kocyki kupiłaś? Piękne są!!! Też chcę takie
Paulinek cudne ubranka!!! Najbardziej mi się podoba ta szara bluzeczka z różowym zajączkiem ze skrzydełkami i do tego te białe pantalony
Tulipania ja też dorwałam Lovelę w promocji i póki co mam dwa płyny do prania białego i dwa do kolorów. Koleżanka chwali białego jelenia. Zaczęła w nim prać jak okazało się, że jej mąż ma alergię skórną i dermatolog poleciła zmienić właśnie proszek na białego jelenia. Objawy alergii ustąpiły. Teraz mają 4 mies. córeczkę i też od początku w białym jeleniu piorą i jest ok.
Najtańszą chyba opcją są płatki mydlane, które można nawet samemu zrobić. Wystarczy zetrzeć na tarce mydełko dla niemowląt
Nnatalie za ile te kocyki kupiłaś? Piękne są!!! Też chcę takie