reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Paulinek prześliczne ciuszki :-)

Rajani fajny wózek ja przy Maciusiu miałam też wielofunkcyjny i teraz też mi posłuży jest podobny ramą do Twojego IMG_3695.jpg mój jest super tylko mega ciężko prowadzi się dziecko przodem do świata tzn. rączka za budką bo amortyzatory się strasznie uginają sprawdź to u siebie :-)

Załączniki

• IMG_3695.jpg
    IMG_3695.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny,

poradźcie proszę jakiej firmy kupiłyście lub macie zamiar kupić proszek do prania dla Maluszka??

Dzięki z góry :)

U nas też Lovela - zakupiliśmy z promocji proszki do koloru i białego, płyn do płukania, odplamiacz. :) Mam jeszcze dodatkową butelkę płynu do płukania Dzidziuś.

Paulinek bardzo ładne ciuszki;)

ja wrzucam zakupy z wczoraj;) jedyne czego nie pokaże to przescieradel i majtek poporodowych bo to każdy wie jak wyglada;)
Kocyki dwa takie same bo nie było innych dla dziewczynek ładnych;)
image.jpg
Reczniczki 100x100
image.jpg
3spiochy na początek bo potem można dokupić zawsze:)
image.jpg
2myjki, dwa smoczki aventa 0-3m, szczotka do butelek, krem do pupy, krem do buzki, szczoteczka do dziaselek :)
image.jpg

Do tego patyczki do uszu no i apteka ale tego zdjęc nie bede dodawać;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Rajani fajna owieczka i kapciuszki (szkoda, że nie kierpce ;)) na pewno przypadną do gustu Adasiowi :) Ale znając moje szczęście w tego typu zabawach to nic nie liczę ;) Trzymam kciuki za Ciebie!!!

Paulinek cudne ubranka!!! Najbardziej mi się podoba ta szara bluzeczka z różowym zajączkiem ze skrzydełkami i do tego te białe pantalony ;)

Tulipania ja też dorwałam Lovelę w promocji i póki co mam dwa płyny do prania białego i dwa do kolorów. Koleżanka chwali białego jelenia. Zaczęła w nim prać jak okazało się, że jej mąż ma alergię skórną i dermatolog poleciła zmienić właśnie proszek na białego jelenia. Objawy alergii ustąpiły. Teraz mają 4 mies. córeczkę i też od początku w białym jeleniu piorą i jest ok. :)

Najtańszą chyba opcją są płatki mydlane, które można nawet samemu zrobić. Wystarczy zetrzeć na tarce mydełko dla niemowląt :)

Nnatalie za ile te kocyki kupiłaś? Piękne są!!! Też chcę takie :)

Do góry