reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Paulinek prześliczne ciuszki :-)

Rajani fajny wózek ja przy Maciusiu miałam też wielofunkcyjny i teraz też mi posłuży jest podobny ramą do Twojego IMG_3695.jpg mój jest super tylko mega ciężko prowadzi się dziecko przodem do świata tzn. rączka za budką bo amortyzatory się strasznie uginają sprawdź to u siebie :-)

Załączniki

• IMG_3695.jpg
    IMG_3695.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 52
Dziewczyny,

poradźcie proszę jakiej firmy kupiłyście lub macie zamiar kupić proszek do prania dla Maluszka??

Dzięki z góry :)

U nas też Lovela - zakupiliśmy z promocji proszki do koloru i białego, płyn do płukania, odplamiacz. :) Mam jeszcze dodatkową butelkę płynu do płukania Dzidziuś.

Paulinek bardzo ładne ciuszki;)

ja wrzucam zakupy z wczoraj;) jedyne czego nie pokaże to przescieradel i majtek poporodowych bo to każdy wie jak wyglada;)
Kocyki dwa takie same bo nie było innych dla dziewczynek ładnych;)
image.jpg
Reczniczki 100x100
image.jpg
3spiochy na początek bo potem można dokupić zawsze:)
image.jpg
2myjki, dwa smoczki aventa 0-3m, szczotka do butelek, krem do pupy, krem do buzki, szczoteczka do dziaselek :)
image.jpg

Do tego patyczki do uszu no i apteka ale tego zdjęc nie bede dodawać;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 43
  • image.jpg
    image.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 39
  • image.jpg
    image.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 39
  • image.jpg
    image.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Rajani fajna owieczka i kapciuszki (szkoda, że nie kierpce ;)) na pewno przypadną do gustu Adasiowi :) Ale znając moje szczęście w tego typu zabawach to nic nie liczę ;) Trzymam kciuki za Ciebie!!!

Paulinek cudne ubranka!!! Najbardziej mi się podoba ta szara bluzeczka z różowym zajączkiem ze skrzydełkami i do tego te białe pantalony ;)

Tulipania ja też dorwałam Lovelę w promocji i póki co mam dwa płyny do prania białego i dwa do kolorów. Koleżanka chwali białego jelenia. Zaczęła w nim prać jak okazało się, że jej mąż ma alergię skórną i dermatolog poleciła zmienić właśnie proszek na białego jelenia. Objawy alergii ustąpiły. Teraz mają 4 mies. córeczkę i też od początku w białym jeleniu piorą i jest ok. :)

Najtańszą chyba opcją są płatki mydlane, które można nawet samemu zrobić. Wystarczy zetrzeć na tarce mydełko dla niemowląt :)

Nnatalie za ile te kocyki kupiłaś? Piękne są!!! Też chcę takie :)

Do góry