reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Ciuszki dziewczyny kupilyscie rewelacyjne! Bardzo mi sie podobaja, ale z wieksza przyjemnoscia bede ogladala w nich Wasze dzieciaczki :) A tak poza tym, to jak ogladam nasze grudniowe dzieci to wszystkie mi sie wydaja juz takie "dorosle", juz nie sa to takie niemowlaczki, a duze dzieciatka :)

Wanda, czy w Cubusie sa jakies promocje? Po co Ci kombinezon skoro wiosenka idzie?

jsorbek, my mamy puzzle piankowe. Sa naprawde rewelacyjne. Teraz uzywamy ich pod mate edukacyjna (widac je na ostatnio dodanych przeze mnie zdjeciach), ale jak maly wyrosnie z maty to beda sluzyc do zabawy klockami, samochodzikami, itp. Swietnie izoluje od podlogi i sa naprawde przyjemnie miekkie. Moze tez je wkrotce bedziemy uzywali do cwiczen, zobaczymy co nam rehabilitant powie w czwartek. Ale mam jedna sugestie, sama dlugo wybieralam te puzzle i podobno sa roznej jakosci. Podobno te na allegro co sa w sprzedazy za 25 czy 30pare zl. to sa takie ze te elementy wypadaja, nie trzymaja sie, wiec sa do niczego. My mamy firmy BabyOne i te sie dosc dobrze trzymaja. Ponadto ostrzegam Was przed kupnem tych puzzli ze zwierzatkami, roslinkami, pojazdami, itp., bo one maja zbyt drobne elementy dla naszych ciekawskich maluchow i moga za kilka tygodni znalezc sie cale w buzce dziecka, a wtedy tragedia gotowa. Polecam cyferki. W nich elementy sa duze.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Agnesa - tak wlasnie, byl spory dosyc wieszak wszystko za 10zl :) no wiec sie obkupilam, a raczej Paulinke :) No na ta wiosne to jeszcze poczekamy, wiec i kombinezon kupilam, a co mi tam :) Potem sprzedam na allegro :) poza tym nie moglam sie oprzec ;D ;D ;D

Martulka - śliczności ;D ;D ;D ale nawet jakbyś Nadie ubrała w reklamówke wyglądałaby cudnie ;D ;D ;D

Wandzia - no to ci sie udało z tą promocją!!i faktycznie - niech żyje allegro - można chociaż troszke odzyskać pieniążków - bo wiadomo jak to jest ::) - mi też w dziecięcych sklepach puszczają hamulce ;D

Odebralismy nasz wózeczek

beztytuu8ik.png

Donia - wozek bomba !!!! Teraz trzeba spotkanie Bydgoszczy w Myslecinku zrobic koniecznie ;D ;D ;D Pjazd juz masz, wiosna idzie wielkimi krokami takze wszystkie znaki mowia ze trzeba sie spotkac ;D

reklama
Do góry