reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Paaricia super śpiworek, bo z rękawkami, mój Kamil ma bez rękawków i miał zimne rączki jak w nim spał :(

reklama
Pati śpiworek śliczny :) a co najważniejsze Arti nie będzie się w nim rozkopywał :)

Asiu śliczne sa takie ciuszki dla małych dzieci jak dla dużych :) też takie uwielbiam :)

Pati Makso śpi pod kołderką i jak ma faze przebierania nogami to wkładam kołderkę z jednej i z drugiej strony pod materac i to raczej działa. Albo jeszcze kładłam wielką poduszkę na kołderkę i przystawiałam przewijakiem od góry (mam taki nakładany na łóżeczko nie pomyśl sobie że jakąś cała komode my do łóżka wkładałam ;D) tylko tym sposobem jest troche bardziej unieruchomiony wiec chyba troszkę gorszy sposób.... ale też zależy jakiej poduszki się użyje.

ja tak jak Ketsa kołderka pod materacyk i tak robie co noc bo boje się żeby nie naciągneła jej na siebie

kupiłam Piotrusiowi takie ogrodniczki na lato
922821881ix.jpg

a kurteczka sięjuż chwaliłam? ;D
19mt2.jpg

Joeey dostałm prezent z Maxi Cosi białe skarpeteczki z ich logo ;D miałam nadzieje na jakis dodatek do fotelika ale dobre i to

reklama
Ola fajne ogrodniczki :) będzie z niego mały ogrodnik ;) ;D

a co do rozkopywania się ja też przykrywam kołderką i podwijam ja troszkę pod jego boczki ale własnie taki spiworek do spania chyba byłby lepszy :)

Do góry