reklama
donia31
Fanka BB :)
Ja szukałam u mnie na piachy wózka z dużymi kołami i taki jest polak ;D ale teraz jak rączka jest przełozona to jest wysoko i nawet mój mąż ma problem z prowadzeniem : więc teraz szukam czegos na ciut miejszych kołach
Ketsa ja też sie czaiłam na taki wózio jak twój ale dla mnie za dużo kaski ;D bo mi się szybko nudzi tego kupiłam pod koniec marca ;D
Gabi juz widziałaś ten drugi wózek??
Ketsa ja też sie czaiłam na taki wózio jak twój ale dla mnie za dużo kaski ;D bo mi się szybko nudzi tego kupiłam pod koniec marca ;D
Gabi juz widziałaś ten drugi wózek??
G
GOCHA-N
Gość
asia mi się on tak na żywo spodobal, że się zakochałam. a wiesz, że na miłośc nie ma rady... ;D
a poza tym ja wolę ten jeden niz 3 inne. uwielbiam rzeczy bardzo dobrze i porządnie wykonane, a jane taki właśnie jest
a poza tym ja wolę ten jeden niz 3 inne. uwielbiam rzeczy bardzo dobrze i porządnie wykonane, a jane taki właśnie jest
G
GOCHA-N
Gość
Asiu a poza tym ta cena zawiera dodatkowo i gondole, i fotelik. a ja kupowałam tylko spacerówkę
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
GOCHA-N pisze:Asiu a poza tym ta cena zawiera dodatkowo i gondole, i fotelik. a ja kupowałam tylko spacerówkę
a ile sama specerówka ???
no ja jak donia szybko się nudzę
najlepszy przykładn w domu mam 1,5 jumgo packa pampersów , cała pake rossmana bordowego , całą 66 szt huggiesów zielonych i jeszcze dada z biedrony kupiłam bo promocja była a co z tego że mam 300 innych pieluch i chusie też non stop zmieniam :-[ :-[ :-[
reklama
G
GOCHA-N
Gość
Asia sama spacerówka (w tej cenie tylko folia przeciwdeszczowa) to ok. 1600 PLN. Torbę, czy osłonę na nóżki trzeba dodatkowo dokupić.
Donia moi przyjaciele maja też takiego polaka. i byli zadowoleni do chwili przełożenia rączki - wtedy fatalnie się prowadzi, a wjeżdżanie na wysokie krawężniki jest prawie niemożliwe. mi się ten drugi całkiem podoba, tylko ciekawe, jak wyglada na żywo.
Donia moi przyjaciele maja też takiego polaka. i byli zadowoleni do chwili przełożenia rączki - wtedy fatalnie się prowadzi, a wjeżdżanie na wysokie krawężniki jest prawie niemożliwe. mi się ten drugi całkiem podoba, tylko ciekawe, jak wyglada na żywo.