reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Gocha no wierze ale nie za ta cenę :-[ :-[ :-[ grako ultima tez jest lekki i wygodny a kosztuje 10 razy mniej i mozna kupować wtedy wiecej wózków ;D ;D ;D

reklama
Ja szukałam u mnie na piachy wózka z dużymi kołami i taki jest polak ;D ale teraz jak rączka jest przełozona to jest wysoko i nawet mój mąż ma problem z prowadzeniem  ::) więc teraz szukam czegos na ciut miejszych kołach :D

Ketsa ja też sie czaiłam na taki wózio jak twój ale dla mnie za dużo kaski ;D bo mi się szybko nudzi :D tego kupiłam pod koniec marca ;D

Gabi
juz widziałaś ten drugi wózek??

asia mi się on tak na żywo spodobal, że się zakochałam. a wiesz, że na miłośc nie ma rady...  ;D
a poza tym ja wolę ten jeden niz 3 inne. uwielbiam rzeczy bardzo dobrze i porządnie wykonane, a jane taki właśnie jest

To nasz Polak ;D

beztytuuao6.png

Waga ok 18 kg ::) ;D

GOCHA-N pisze:
Asiu a poza tym ta cena zawiera dodatkowo i gondole, i fotelik. a ja kupowałam tylko spacerówkę

a ile sama specerówka ???

no ja jak donia szybko się nudzę

najlepszy przykładn w domu mam 1,5 jumgo packa pampersów , cała pake rossmana bordowego , całą 66 szt huggiesów zielonych i jeszcze dada z biedrony kupiłam bo promocja była a co z tego że mam 300 innych pieluch :p i chusie też non stop zmieniam :-[ :-[ :-[

Ale ja gooopia sie tak nakręcem na te wózki a i tak nie kupię prędzej aż sprzedam tego ::) bo nie chcę zbierać wózków na strychu ;D ;)

reklama
Asia sama spacerówka (w tej cenie tylko folia przeciwdeszczowa) to ok. 1600 PLN. Torbę, czy osłonę na nóżki trzeba dodatkowo dokupić.

Donia
moi przyjaciele maja też takiego polaka. i byli zadowoleni do chwili przełożenia rączki - wtedy fatalnie się prowadzi, a wjeżdżanie na wysokie krawężniki jest prawie niemożliwe. mi się ten drugi całkiem podoba, tylko ciekawe, jak wyglada na żywo.

Do góry