reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
aOla napisz niedługo, czy zjeżdżalnia sie sprawdzi. ja też mam na nią ochotę (jak zresztą na dziesiątki innych zabawek ;D)

Kurcze, tez bym kupiła jakies ciuszki czy jakas zabawke uzywana, ale nigdy nic nie potrafie wypatrzec...Macie chyba fuksa, bo zawsze cos fajnego znajdziecie. hi hi. ;D

No ten śpiworek wypatrzyłam przypadkiem i poprosiłam o Kup teraz bo był w dobrym stanie i drewex to dobra firma i wystawiła 18 zł to niedużo - mam nadzieję że się sprawdzi

Hania tez na taki spiworek i tez z suwaczkiem po srodku,tylko ze on sie zasuwa od gory do dolu,czyli nie za brardzo przeszkadza przy spaniu ;)

reklama
A ten śpiworek, który my mamy ma dwa suwazki. I to jest bardzo fajne. Można na przykład nózie wyjąć jak jest w miarę ciepło...Nasz wydaje się bardzo praktyczny i fajnie osłania klatkę piersiową, bo ten drugi ziomowy co mamy jest juz duzo gorszy! A za ten drewexu płaciliśmy w sklepie 44 zł.

Do góry