reklama
karola7
Fanka BB :)
ewako co do ceratki to sie nie przejmuj. My mamy stolik po Matim (drewniany) i ceratka jest obgryziona - nie zamierzam jej zszywac bo i tak to nic nie da. A i pewnie Iga tez swoje dołoży. My kupiliśmy tylko na ceratkę osłonkę z materiału i nawet obgryzienia nie widać (tylko trzeba ją prac )
Aska K
Mama Marcelka:)
No, Remeny, fiu,fiu. Do takiej sukienki musza byc wlosy wysoko upiete, zeby bylo widac zgrabne ramiona i szyjke. Wiec kiecke dobralas sobie idealnie
Bardzo ladnie wygladasz. Baardzo!!
Bardzo ladnie wygladasz. Baardzo!!
Bardzo fajne krzesełko - ja jeszcze małrgo karmię jak siedzi w foteliku ale tez już po mału zaczynam się rozglądać ;D
Remeny WOW ale laska z ciebie a sukieneczka super i moje kolory - bardzo ładna ;D
Co do zakupów to właśnie zamówiłam na allegro chuśtawkę bo moje dziecko nic tylko by dupkę bujało a już mu nie wystarcza takie bujanko w foteliku - potrzebuje maluch większych warżeń ;D ;D
Remeny WOW ale laska z ciebie a sukieneczka super i moje kolory - bardzo ładna ;D
Co do zakupów to właśnie zamówiłam na allegro chuśtawkę bo moje dziecko nic tylko by dupkę bujało a już mu nie wystarcza takie bujanko w foteliku - potrzebuje maluch większych warżeń ;D ;D
reklama
Podziel się: