reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Misiu bodziaki super i jakie tanie,a ubranko ceratkowe boskie.
Tetka na moim krzesełku jest napisane ze do 48 miesiecy,ale jakos sobie tego nie wyobrazam,mysle ze jak do 2 latek,to bedzie dobrze.
Póki co jestem zadowolona,bo łatwiej mi Natke karmic,poza tym czasem nawrzucam jej na tacke chrupek i siedzi tak koło godz:-) Oby nie znudziło sie za szybko:tak:
No ja wlasnie sie obawiam, ze w takim krzeselku to Teo duzo mi nie posiedzi, ale wizja godziny sam na sam z chrupkami brzmi zachecajaco:-) Sama nie wiem, pewnie jak cos znajde fajnego to kupie

reklama
no to wstawiam obiecaną fotkę ceratowego ubranka za 14,90 zł w H&M, oraz dzisiejsze polowanie na bodziaki w C&A, trójpaki za UWAGA 17,90 zł - no to wzięłam od razu dwa trójpaki. Bo to wychodzi 6zł za sztukę :)

Osz w torbę jeża, a wa naszym H&Mie nie ma takich bodziaków... To znaczy w tej cenie. Albo słabo szukam i dlatego musiałam kupić Early Daysy na allegro. Jakbym wiedziała Misia, to bym Ci przelew zrobila i byś mi nabyła troszku. Dacie wiarę,że to moje wypasione maga wielkie dziecko do tej pory pogina w bodziakach ED 0-3 mcy ? Ekonomiczna jest albo one takie uciągliwe:-D . Teraz kupiłam rozmiar 3-6 mcy, to akurat do roczku ponosi, jak sobie wyliczyłam:laugh2: :laugh2: :laugh2:.

My tez mamy bodziaki z C&A, ale jakieś inne, na teraz z sówką i liskiem a na zaś - z kotkiem chyba. Takich Misia jak Ty masz nie widziałam u nas w Krakowie. Te bodziaki są tanie i dobrze sie noszą i piorą, bo chodzimy w nich juz jakis czas.

Misia super zakupki, ubranko do jedzenia wyglada super... tylko jak sobie pomyślę że miałabym stoczyć walkę o ubieranie przed jedzeniem... więc póki sam nie je to zostanę przy pieluchach i śliniakach.

Misia zakupki super :) .Ja się wybieram w piątek w Wawie na zakupki... u nas C&A nie ma a tam siom :) no i muszę dla siebie kurtkę kupić na zimę i za kozaczkami się rozejrzeć

reklama
Do góry