reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

rybka i karola 7 rzeczy pezesliczne,a karolla laktator taki sam, arzeczy przesliczne Ale posciel przesliczna.Kosmetykow ci tez wiecej nie trzeba Co?

reklama
hihi :) dziewczyny nieźle zaszalałyście!!!

karolla chyba taki sam zestaw avent sobie kupię :), fajowy ten termosik!!! no i sukienusia różowa zniewalająca :D

Rybka uwielbiam niebieskości!!! śliczne bodziaczki!!!

Karola kocyk i rożek boskie! super cena jak za taki ładny komplecik czapki i rekawiczek!!!

Olcia z czapkami jest tragicznie :( same drogie, ja swoją pilotkę kupiłam za 15,90 zł i nie widziałam nigdzie taniej... może jednak warto poczekać na zimowe wyprzedaże... ja na razie stopuję z zakupami ;)

ja dzisiaj wieczorem odbieram łóżeczko :)

Jejku ale pieknosc. Ja juz tez cala komode na maluszka uzbieralam, reszta, ta wieksza na razie w kartonach:) Kombinezoniki mam dwa, jeden zakupiony, drugi w spadku, oba rozmiary 68. Pewnie beda troche za duze,ale co tam, wazne, zeby nie byly za male:) Co do kosmetykow, to sie rozpedzialam i kupilam J&J ( mydelko, oliwka) i troche zaluje, ze dopiero teraz dowiedzialam sie , ze moga uczulac. Eh, najwyzej wywale. I faktycznie...madre kuzynki, teraz dopiero uswiadamiaja, ze bardzo dobry jest Linomag.  Kupilam wiec puder i masc na pupke:) No a maz zadbal o pampersy...po tym, jak mu powiedzialam, ze tetrowe pieluchy pierze i prasuje on:) Co wyjscie do miasta chcialby kupowac tez oliwki, kremy, pudry. Twierdzi, ze tego nigdy nie za duzo...taaa, tym bardziej, ze teraz w kazdej aptece, nie wspomne o marketch jest full do wyboru do koloru. Nie bede chomikowac, bo nie wiem, co bedzie sluzylo Maluszkowi. Wole kupowac na biezaco. Mam racje?:)

No to dobrze, bo juz myslalam, ze moje dziecko, bedzie wygladalo jak nieboraczek. Ale stwierdziulam, ze 62 moze byc troszke za maly, tym bardziej, z e jednak pod kombinezonik zawsze sie zaklada jakies portalki, bluzeczke, albo sweterek. lepiej niech bedzie troche luzu:)

Karola no faktycznie ten rożek to później do wózeczka jako kołderka ;D
Jeszcze zapomniałam się pochwalić - prezentem od siostrzenicy ;D
hpim12855ep.jpg

Właśnie wróciliśmy z łowów :) a właściwie od koleżanki, która za małe pieniążki odsprzedała nam śliczności dla naszej potencjalnej córeczki (obawiam się że jeżeli córeczka zmieni się w ostatniej chwili w synka, to biedny chłopiec w wiośnie życia będzie w domku paradował w sukieneczkach z winy matki która nie mogła się powstrzymać ;) )

zielonasukienka0yx.jpg

zabki7hx.jpg

sukienkarozowa6kz.jpg

A wiecie że ja nie wpadłam na to że z rożka można kołderkę zrobić? Oj, ta moja demencja... W każdym razie dzięki za podpowiedź! :)

reklama
Do góry