reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
jaszczurka mi sie bardzo podoba ta w zyrafki i chce sobie zamowic taki rozek i posciel ale do wozka! jak dostaniesz juz prosze napisz mi jakie to jest i czy naprawde warto;):)dzieki

czarownica tak jak pisałam jutro powinnam dostac ???:)

lidijka ty zamawiałas za pobraniem to znaczy przez poczte czy wpłacałas pieniadze na kato ????? bo ja zamowiłam za pobraniem i nie wiem czy dobrze zrobiłam ???

a ja tak jak pisałam nie kupuje pościeli tylko do łóżeczka kupuje prześcieradełka, zamówiłam już ochraniacz,przybornik i rożek wszytko w te kremowe żyrawki do tego do kupie kocyk (już mam upatrzony) - jakoś nie widze, żeby dzidzia spała w pościeli na początku (może się myle???) - szkoda, że te rzeczy zobacze dopiero po powrocie do Warszawy tj. za 2tyg - ale narazie korzystam ze wspólnie spędzonych chwili z moim tygryskiem :D
buziaki :)

No własśnie, dajcie dziewczyny znać jak już dostaniecie te pościele z allegro. My też chcemy zamówić. Na razie czekamy, aż pojawią się rożki w żyrafki (podobno od piątku znowu będą) i wtedy zaszalejemy ;)
Też się zastanawiam nad tą pościelą. Czy nie wystarczy na początek, że będzie rożek i jakiś kocyk? A z czasem dokupić pościel? Dziewczyny, podpowiedźcie...

powiedzano mi ze powinna byc dzisaj (paczka) mam nadzeje ze jeszcze dzisaj dojdze !!!! bam wam znac jak wyglada na zywo :)
pozdrawiam

zuczek
ja pierwsze dziecko urodzilam w pazdzierniku - bylo zimno wiec nie kupowalam poscieli do wozka tylko spiwor zimowy;
w kwietniu jak maly mial pol roku przesiedlismy sie do spacerowki (michal wyrosl z gondolu nistety tak szybko) i tam uzywalismy koca do przykrywania; teraz tez nie zamierzam nic kupowac - zobacze jak bedzie po porodzie - uwazama ze kocyk powienien wystarzyc :)

Idzia, też mi się tak wydaje. Te pościele są piękne, ale obawiam się, że mogę ich nie wykorzystać, chyba lepiej kupić dwa rożki w tym jedem z poduszką i wykorzystać go do noszenia małego w domu oraz do wózka. Mam w domu dwa ciepłe koce, ale mam zamiar kupić gruby zimowy śpiwór (przyda się też już w listopadzie gdy maluszek będzie jeszcze dość mały a ja niestety wtedy nie będę miała jakiegoś większego przypływu gotówki) oraz jeden cienki (na lato) bawełniany lub polarowy kocyk.

reklama
W piątek jadę do okulisty na konsultację i mam zamiar kupić szafę narożną dla dzidzi, proszek do prania jelp i jakiś płyn do płukania. Jak przywiozą szafę od razu zaczynam prać ciuszki i prasować. Muszę zacząć przygotowania, bo boję się, że zostawię Krzysia z tym wszystkim a tego bym nie chciała.

Do góry