reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Ja mam elektryczną(choć wolę gazowe ale na wyposażeniu kuchni już było i nie kupowałam nowej)Ja znalazłam za 22euro ale na samą górę aby garnków nie ściągną Victor a na górę +pokrętła to kosztuje 32 i chyba tą wybiorę.

reklama
Hej dziewczyny!
Mam pytanko - gdzie można kupić "kapelusik" do kąpieli? Bo ostatnio Misiak jak widzi, że chcemy mu włosy umyć to wydziera się jakby mu skórę obdzierano :confused:

Zuvzku popatrz na allegro może coś tam znajdziesz.
A to masz nie lada kłopocik jak się Misiak wydziera przy myciu włosków.

vici ja mam gazowa a nie widziałam o zabezpieczeniu na górę aby dziecko nie ściągało garnków.

Rybcia 21 w Ikei takie sa widzialam i tez nidlugo musimy sie o nia postarac bo Maja siega coraz wyzej i nalezy do tych ciekawskich.
Ja dzis tez bylam na zakupach musialam kupic maksiowi buty kapcie spodnie koszmar prze zime urusl chyba z 5 cm bo wszstkie spodnie siegaja mu nad kostke, on rosnie tak szybko ze nawet nie nadaza pochodzic w niektorych rzeczach. Koszulki mu ostatnio kupowalam na 116 cm a on nawet nie ma 4 latek no i problem mam ze spodniami bo jak sa na dlugosc dobre to w pasie mu spadaja i ostatnio kupil sobie sam szelki i jak narazie w nich chodzi dumny :tak:
No i dzis Mai kupilam buciki do sukienki co by miala na swieta i na roczek jutro zrobie fotki i sie pochwale no i kupilismy jej kapelusik z tylu na gumeczke i zapinany pod broda na przylepiec. Madosyc duze rondo ze zaslania cala szyje ;-) Daek mowi ze wyglada jakby szla na ryby ;-)
W sumie to mialam sobiekupic jakis ciuszek na roczek no ale skonczylo sie zakupami dla dzieci zreszta jak zwykle :tak:

My ostatnio mamy sporo zakupków za sobą, przede wszystkim kupiliśmy małej rowerek-zdjęcia w galerii (jest naprawdę super :-) cieszę się jakby był dla mnie), sweterek i czapeczkę na roczek, kubek niekapek - spodobał mi się taki z canpola zielono-różowy super jest :tak:, do tej pory używałam aventu ale jest za duży i mała sama sobie ciężko z nim radzi.

Zabezpieczenia do drzwiczek w kuchni mam jeszcze po moim siostrzeńcu, przydają się jak muszę coś zrobić w kuchni, bo mała wszędzie za mną łazi, w jej pokoiku wymysiłam patent z kokardkami jak na razie nie nauczyła się ich odwiązywać, ale jak tylko zapomne zawiązać to mała zaraz zauważy i korzysta z okazji :-D

My też mamy małe zakupy za sobą na pierwszym miejscu sukienka do chrztu zdjęcie w galerii teraz chodzę i szukam bucików czapeczki i sweterka do chrztu bo nie wiem jaka będzie pogoda w Kwietniu.
Oczywiście jeszcze nie mamy pomysłu na prezent.Moze przyjdzie pomysł przed sama imprezką.

Woloszki szybka jesteś właśnie chciałam napisać,że są też w ikei te zabezpieczenia ale patrzę a już to napisane:-D
Victor męczy szafki i dziwi się,że już nie może otworzyć mine ma przy tym boską:yes:

reklama
Takie adidasy kupiłam Victorwi,on nie chodzi a do wózka są w sam raz:tak::tak:
luty041ls9.jpg

Do góry