dori
Fanka BB :)
No to wróciłam z zakupowego szaleństwa. Tak jak mówiłam wybrałam się do hurtowni w Grójcu. Kupiliśmy prawie wszystko oprócz wózka bo nie możemy się zdecydować do końca jaki chcemy a na to jest jeszcze czas. Łóżeczko i wszystko co z nim związane, wszystko do kąpieli i ubrania kupione. Zostały jeszcze koszule do karmienia dla mnie, laktator i podgrzewacz (ale to kupimy na allegro bo jest zdecydowanie taniej nawet niż w hurtowni) i podstawowa apteczka(termometr, gruszka).
To wszystko takie słodkie i już nie mogę się doczekać ubierania maluszka. Nie wiem czemu ale wiekszość ciuszków kupiłam różowych ale to nie ze względu na płeć a raczej dlatego że najbardziej mi i Wojtkowi się podobały.
Teraz to już naprawde zostało tylko to wszystko uprać, uprasować i czekać na baby.
To wszystko takie słodkie i już nie mogę się doczekać ubierania maluszka. Nie wiem czemu ale wiekszość ciuszków kupiłam różowych ale to nie ze względu na płeć a raczej dlatego że najbardziej mi i Wojtkowi się podobały.
Teraz to już naprawde zostało tylko to wszystko uprać, uprasować i czekać na baby.