reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

woloszki są pokazane dwie spódniczki białą i fioletowa
A więcej nie kupywałam bo w szafie mamy jeszcze po moich siostrzenicach sukienki i spódniczki.
Tak na jednej bluzce jest Świnka peppa
To akurat moja mama jej wyszukała w lumpie.
Nawet nie wiedzała że taka jest bajka na Dobranocce

reklama
Nie znasz swinki pepe super jest, Maja jak widzi ze leci to zaraz chrumka z cala rodzinka swinek, no i na tym sie konczy jej ogladanie :-):-):-)

Ja tez nigdy o niej nie slyszalam.
Moje dziecko za to w weekend uparlo sie, ze chce aby mu dac peppe do lozka. Oczywiscie nie mialam pojecia o co chodzi, wiec chodze z nia po calym mieszkaniu szukajac blizej nieokreslonej zabawki. Zaczelam juz podejrzewac, ze mala cos sobie wymyslila, aby nie isc spac. A tu nagle mala krzyczy z radoscia "pepe" i bierze mala swinke z nowej ksiazeczki.
Kurde - w zyciu bym na to nie wpadla :-D

Ja tez nigdy o niej nie slyszalam.
Moje dziecko za to w weekend uparlo sie, ze chce aby mu dac peppe do lozka. Oczywiscie nie mialam pojecia o co chodzi, wiec chodze z nia po calym mieszkaniu szukajac blizej nieokreslonej zabawki. Zaczelam juz podejrzewac, ze mala cos sobie wymyslila, aby nie isc spac. A tu nagle mala krzyczy z radoscia "pepe" i bierze mala swinke z nowej ksiazeczki.
Kurde - w zyciu bym na to nie wpadla :-D

Teraz juz wiesz :-):-):-)

reklama
A ja mam pytanie.Zamowilismy nowy naroznik(tym razem w litere C) i tak sie zastanawialismy nad skora i skoropodobnym.No i stanelo na tym 2 ze wzgledu na psa i Victora(jak zniszczy to nie bedzie zal)Tyle,ze nic nie wiemy na temat skoropodobnych melbli:-(Wiem,ze jest inna technologia jak kiedys i ze sa wytrzymalsze ale jak to jest naprawde.Jak sie zachowuja podczas uzywalniosci i w ogole.Pewnie wiekszosc z was jak ma cos podobnego to jest skora ale moze wiecie cos na temat skoroopodobnych mebli.Wiem,ze wazny jest sklad ale nie wiem do czego mam sie odnosic.Kurcze sama nie wiem czy dobrze zrobilismy a mamy czekac na naroznik 4.6 tyg i chyba mnie zje z ciekawosci.Podobno jest w miare fajne i zachowuje sie lepiej jak skora ale czy to prawda ,czy macie w tym jakies doswiadczenie?? Napiszcie cos plissssssssssssss

Do góry