reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Ja mam trzy takie do łóżeczka, a do kołyski to mi mama 2 komplety szyje:)

Załączniki

• ikea1.jpg
    ikea1.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 29
  • ikea2.jpg
    ikea2.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 29
  • ikea3.jpg
    ikea3.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Agatkas pościele super. Ja żałuję, że na początku nie zdecydowałam się na Ikeę, bo oni mają niestandardowe rozmiary i teraz już za późno:dry:

Ile kupujecie poscieli na zmianę?
ja mam 2 komplety pościeli i jedno wypełnienie i 4 prześcieradełka
tylko przy kupnie drugiego kompletu dałam ciała bo kupiłam bez ochraniacza a nigdzie nie mogę go dokupić:sorry2:
więc prawdopodobnie kupie jeszcze jeden komplet z ochraniaczem

Ja mam jedno wypelnienie (po Jaśku) i dwa komplety pościeli, oba z ochraniaczem, ale to tylko dla tego, ze jeden jest własnie jeszcze po Jasiu. Do tego 3 prześcieradełka.

No ba, musi pasowac:-)
Yoka dotykałas moze posciel z Drewexu, jaka jest? Bo chce 2 komplet kupic drewex Hippo i sie waham.

Polecam pościel z Drewexu, ja w pierwszej ciąży miałam co prawda tylko rożek, ale to przecież ten sam materiał i super jakość w dotyku jak i w praniu. Prałam chyba z setki razy bo rożek potem służył mi za kocyk i zachował kolory, nie zmechacił się.NAPRWDWDĘ POLECAM
Nie przejmuj się ze ochraniacz wychodzi poza łóżeczko i tak za 5-6ms. obniżysz łóżeczko i będzie dobrze wygladało.W moim mieście wszystkie sklepy odchodzą od DREWEXU bo furorę robi teraz FERETTI

Agawar nie wiem czy robiłaś już wcześniej zakupy w tym sklepie na Polnej no i możne pisze to już nie potrzebnie bo już możne o tym wiesz ale u nich w sklepi można dostać fajny rabat tylko niestety czasami trzeba się samemu upomnieć bo oni raczej żadko mówią o tym swoim klientką. Życzę udanych zakupów :-). A i jeszcze tak przy okazji nie daleko na ul. Kraszewskiego jest hurtownia z artykułami dziecięcymi tam czasami można kupić coś po naprawdę korzystnej cenie:tak:.

O rabacie w Pati i Maksie wiem. Dają 5%, ostatnio jak kupowałam łożeczko to miałam karte rabatową pozyczoną, teraz musze zawalczyc o swoją.

ja mam 2 komplety pościeli i jedno wypełnienie i 4 prześcieradełka
tylko przy kupnie drugiego kompletu dałam ciała bo kupiłam bez ochraniacza a nigdzie nie mogę go dokupić:sorry2:
więc prawdopodobnie kupie jeszcze jeden komplet z ochraniaczem
Ja też mam 2 komplety bez ochraniaczy i wymyśliłam sobie, że na allegro kupię takie jednokolorowe np. czerwony do czerwonej poscieli:)
Ochraniacz na szczebelki łóżeczka PROMON-kolory (475081917) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry