reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Ja także prałam wszystko:)

A teraz się napaliłam na taki kocyk:
DAVID FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNA/AKRYL RYB75x100cm (473100957) - Aukcje internetowe Allegro
bo jeszcze nie mam żadnego takiego ciepłego:)

Agatkas jesli szukasz fajnego grubego i milutkiego kocyka to polecam Ci Belpla. Są puszyste, ciepłe i sliczne. Po praniu tez sie z nimi nic nie dzieje, kupiłam i polecam.

przykladowa aukcja
KOC KOCYK 110 x 140 cm BELPLA (480141508) - Aukcje internetowe Allegro sa tez mniejsze, ale my akurat kupilismy ten większy.
http://www.allegro.pl/item471468069_sliczne_hiszpanskie_koce_kocyki_belpla_629_630.html od tego sprzedawcy kupilismy i polecam goscia w 100%

reklama
Mamuśki mam do Was pytanie jeśli chodzi o zakupy pieluch:tak:

Jak radzicie które mam kupować, te 2-5kg czy 3-6kg??:szok:
Kupiłam juz dwie paczki 2-5kg(Pampery i Huggies) i zastanawiam się czy jeszcze kupować....czy juz kupic te wieksze???

Pomóżcie....;-)

Madzienka ja kupiłam tak jak ty paczkę pampersów i paczkę Hugigsów 2-5 kg. Na razie nie będę kupować więcej zobaczę jak się dzidzia urodzi i jakie będą potrzeby.:tak: przecież w razie czego zawsze można podejść do sklepu i dokupić :tak:

Ja kupiłam 1 paczke pampersów 2-5 kg (48 szt) i 1 paczkę 3-6 kg (100 szt), ale dzisiaj chcę jeszcze dokupić huggis dla porónania, ale już te 3-6 kg.
Nie wiadomo jakie duże będą te nasze dzieciaczki.
Mojej siostry koleżanka nakupiła sporo tych malutkich i tych 3-6, a mały urodził sie ponad 4 kg i potem latała i prosiła żeby odmienili jej w sklepie na większe.

Mamuśki mam do Was pytanie jeśli chodzi o zakupy pieluch:tak:

Jak radzicie które mam kupować, te 2-5kg czy 3-6kg??:szok:
Kupiłam juz dwie paczki 2-5kg(Pampery i Huggies) i zastanawiam się czy jeszcze kupować....czy juz kupic te wieksze???

Pomóżcie....;-)

Ja osobiście kupiłam 2 mega paczki pampersów 3-6 kg. i narazie chyba na tym zostane, potem już będę kupować na bieżąco- bo nie wiem z jaką wagą się dzidziuś urodzi :-), nie wiem jak się będzie miało ( ilość) zużycie tych pieluszek do szybkości przyrostu wagi bobasa ;-):tak:

A może doświadczone mamusie nam coś poradzą ??:sorry2:

mam pytanko do doświadczonych mamuś odnośnie tej apteczki dla dzieciaczka, co w takiej apteczce powinno się znajdować :confused:

reklama
Z dostępnością pieluszek nie ma problemu, więc ja kupiłam jedną mega pakę Pampresów 3-6 (skoro na ostatnim usg Niunia miała 3250 to raczej nie będzie mniejsza niż 3 kg). A potem będę mężusia na zakupy wysyłać.

Do góry