reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Ja także prałam wszystko:)

A teraz się napaliłam na taki kocyk:
DAVID FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNA/AKRYL RYB75x100cm (473100957) - Aukcje internetowe Allegro
bo jeszcze nie mam żadnego takiego ciepłego:)

Agatkas jesli szukasz fajnego grubego i milutkiego kocyka to polecam Ci Belpla. Są puszyste, ciepłe i sliczne. Po praniu tez sie z nimi nic nie dzieje, kupiłam i polecam.

przykladowa aukcja
KOC KOCYK 110 x 140 cm BELPLA (480141508) - Aukcje internetowe Allegro sa tez mniejsze, ale my akurat kupilismy ten większy.
http://www.allegro.pl/item471468069_sliczne_hiszpanskie_koce_kocyki_belpla_629_630.html od tego sprzedawcy kupilismy i polecam goscia w 100%

reklama
Mamuśki mam do Was pytanie jeśli chodzi o zakupy pieluch:tak:

Jak radzicie które mam kupować, te 2-5kg czy 3-6kg??:szok:
Kupiłam juz dwie paczki 2-5kg(Pampery i Huggies) i zastanawiam się czy jeszcze kupować....czy juz kupic te wieksze???

Pomóżcie....;-)

Madzienka ja kupiłam tak jak ty paczkę pampersów i paczkę Hugigsów 2-5 kg. Na razie nie będę kupować więcej zobaczę jak się dzidzia urodzi i jakie będą potrzeby.:tak: przecież w razie czego zawsze można podejść do sklepu i dokupić :tak:

Ja kupiłam 1 paczke pampersów 2-5 kg (48 szt) i 1 paczkę 3-6 kg (100 szt), ale dzisiaj chcę jeszcze dokupić huggis dla porónania, ale już te 3-6 kg.
Nie wiadomo jakie duże będą te nasze dzieciaczki.
Mojej siostry koleżanka nakupiła sporo tych malutkich i tych 3-6, a mały urodził sie ponad 4 kg i potem latała i prosiła żeby odmienili jej w sklepie na większe.

Mamuśki mam do Was pytanie jeśli chodzi o zakupy pieluch:tak:

Jak radzicie które mam kupować, te 2-5kg czy 3-6kg??:szok:
Kupiłam juz dwie paczki 2-5kg(Pampery i Huggies) i zastanawiam się czy jeszcze kupować....czy juz kupic te wieksze???

Pomóżcie....;-)

Ja osobiście kupiłam 2 mega paczki pampersów 3-6 kg. i narazie chyba na tym zostane, potem już będę kupować na bieżąco- bo nie wiem z jaką wagą się dzidziuś urodzi :-), nie wiem jak się będzie miało ( ilość) zużycie tych pieluszek do szybkości przyrostu wagi bobasa ;-):tak:

A może doświadczone mamusie nam coś poradzą ??:sorry2:

mam pytanko do doświadczonych mamuś odnośnie tej apteczki dla dzieciaczka, co w takiej apteczce powinno się znajdować :confused:

reklama
Z dostępnością pieluszek nie ma problemu, więc ja kupiłam jedną mega pakę Pampresów 3-6 (skoro na ostatnim usg Niunia miała 3250 to raczej nie będzie mniejsza niż 3 kg). A potem będę mężusia na zakupy wysyłać.

Do góry