reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
MamoEmilki super że juz macie wózeczek... Śliczny. :-) Widzę ze 3-kołowy. Oby się sprawdził :tak::tak::tak: To teraz tylko czekać jak książęta sie pojawia do tej karety.
Galarecia
ja też planuję zakupic nivea co do cen no coż wszystko dla maluchów kosztuje,,,, zdzierają na nas... Myślą że jak oczekuje dziecka to milionerka....szok. Kupiłas zwykłe czy sensitiv?
A do mnie wczoraj kurier przyniusł karuzelke z Fisher Price tylko taki zonk bo kupiłam dwie. jedna dla mnie druga dla koleżanki. A tu otwieram paczke i jest jedna. Więc maila do nich gdzie druga.... ??????????:szok::szok::szok: Przeciez zapłaciłam i mam pokwitowanie. Zaraz odpisali ze musieli sie pomylić i w poniedziałek wyślą drugą.... Mam nadzieję że tak tez będzie bo inaczej musiała bym sie dochodzic o kasę.... czy coś... ale jestem nia zachwycona. Tzn na razie bardziej tymi maskotkami bo nie składałam jej jeszcze...
363058036

Bastra rada, jak masz jakiegoś majsterkowicza w rodzinie niech przerobi Wam tą karuzelke na zasilanie z ładowarki (pasuje starsza ładowarka od nokii) inaczej na baterie stracisz majątek.
Ta karuzelka ma jeden feler ze strasznie dużo baterii zjada.

MamoEmilki wózek bardzo fajnie wygląda

mamoEmilki wózek fajnie się prezentuje
bastra karuzelka prześliczna, nie wiem tylko czy pluszaki na niej wskazane dla maluszka?

Rapunzel pluszaki są jak najbardziej bezpieczne dla maluszka leżący malec nie ma szans ich sięgnąć :) A już jak podrośnie może spokojnie się nimi bawić. Maja do teraz się nimi bawi są bardzo wytrzymałe

Do mnie dotarła ostatnia przesyłka z ciuszkami dla malucha mogę ostatnie pranie zapuścić i już wszytko będzie odświeżone czekało.

rapunzel plastiki mi się nie podobają a pluszaki są takie urocze. Poza tym łatwo sie je zdejmuje i można wyprać
asioczek... muszę to wziąść pod uwagę. Mam wujka elektryka
zobacze czy sie podejmie... Jedynym problemem dla mnie jest to ze nie mam instrukcji po polsku... dobrze ze są obrazki jak ją złożyć :-p:zawstydzona/y::-p

Teraz jeszcze druga musze dokupić...tylko inną i karuzelki będą z głowy. A dzieci będę podrzucać jak kukułka.... do różnych łóżeczek....:-D albo przepinać karuzelki

Bastta śliczna karuzelką, ile taka kosztowała, około 100zł??

Bastra rada, jak masz jakiegoś majsterkowicza w rodzinie niech przerobi Wam tą karuzelke na zasilanie z ładowarki (pasuje starsza ładowarka od nokii) inaczej na baterie stracisz majątek.
Ta karuzelka ma jeden feler ze strasznie dużo baterii zjada.

Można ewentualnie akumulatorki ładować o większej pojemności

Bastra karuzelka bardzo fajna :tak:
ja mam podobną , też z pluszaczkami , tylko że moja była zakupiona razem z pościelą (taki zestaw , kołderka , prześcieradło , falbanka na dół łóżeczka,ochraniacze ,ochraniacz nad główką ,karuzelka , lampka i 2 obrazki na scianę).
poscielxv1.jpg

A te chmurki na suficie- super!!
Ja kupiłam coś podobnego do wyświetlania na ściane - ale było tak głośne (jakaś maszyneria w środku) że oddałam , a karuzelka jest ok...cichutka..

reklama
Ona_mika były na promocji 108 zł
minkota cały masz taki komplet jak na zdjęciu... tzn pościel też? Ładnie wygląda

Do góry