reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Moje najnowsze brzuszkowe zakupki:
307585827

307187682

Teraz poluję na jakieś fajne spodnie.

reklama
Saly śliczne rzeczy, a gdzie ty je kupowałaś, ze tak mało zapłacilaś??
MamoEmilki śliczne bluzeczki

Ona_mika, głównie na allegro, ale kilka tez w ciucholandzie. Najbardziej rozbrajajacy jest fakt, ze kilka z nich mialo metki papierowe!!!!Porownywalam ile kosztuja podobne pajace w Smyku, nie mniej niz 39 zlotych. No to po co przeplacac, juz wypralam wszystkie. Potem na miesiac przed porodem wypiore w Jelpie. Moze i rzeczywiscie czlowiek chcialbydla swojego malenstwa jaknajlepsze rzeczy , ale skoro mozna podobna jakosc kupic za mniejsza kase, to chyba warto, zwlaszcza jak sie ma bardzo napiety budzet.

Mamo Emilki, ja mam identyczna koszule, tylko białą. Jest swietna:-D

zakupy super! A SALY DLA DZIDZI REWELACJA!zreszta odziez mamy emilki tez niczego sobie!!!!ja tez mam cos ale czasu nie mam na zdjecia....musze to zmienic :-)

Ania - Twoje zakupy robią wrażenie! Kilka prawdziwych perełek! A całość rzeczywiście w atrakcyjnej cenie. I zestaw wiosenny z powodzeniem może stać się zestawem jesiennym. Tylko żeby Hubercik Kubuś nie urodził się zbyt długi;)

reklama
no wlasnie Sylwia... dzieci sie rodza po 50 kilka cm a ciuszki maja rozmiar 50-62 cm:confused: ale nie moglam sie oprzec!!!
Nie mam doswiadczenia w takich zakupach... To moje pierwsze mamine zakupy.:-)
a co mysla doswiadczone mamusie?? zdazy je Hubercik/Kubus wynosic??? a moze sie pospieszylam??? Tylko aukcja juz sie konczyla... a jak ogladalam te ciuszki to usmiech mialam od ucha do ucha.... fajne sa wersje: sportowiec, marynarz, Kubus Puchatek :-D i te blekity!!!

Do góry