reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Samhain śliczne te Twojw zakupy ale się uśmiałam jak przeczytałam o tym siusiaczku boskie:-)
Joasia faktycznie ja też polecam leżaczek z fisher u nas przy pierwszym dzidzisiu baaardzo się sprawdził:-)

Ten drugi to chyba Amandia kupiła, zdjęcia są na może 3 stronie (coś na początku).
Skoro mówicie że przydatne to i ja może zainwestuję w taki

Ona_mika leżaczki-bujaczki są świetne, tez polecam ;)) Dzieci je uwielbiają, a mamom ułatwiają życie - malucha można pobujać, ustawić półsiedząco żeby pomagał gotować obiad ;) zabrać gdziekolwiek. Czasem uśpić kiedy ma gorszą noc - łatwiej niż na rękach. No i opcje z wibracjami i pałąkami z zabawkami to kolejne możliwości :)
Fisher price ma rewelacyjne modele, też oglądamy jeden.

Samhain skoro tak mówisz a jesteś tu weteranką co do wychowania dzieci i do tego synusiów :) to musi tak być, ja poczekam aż wy poszukacie i doradzicie,a ja wtedy coś wybiorę bo zielona jestem :)

Ja sie tez dosc dlugo zastanawialam nam lezaczkiem takim, ale poniewaz musimy przeciac teraz koszty finansowe na razie musi wystarczyc fotelik ktory sie buja, a ze ma ta raczke to tam przypne jakies maskotki z maty edukacyjnej i na razie niestety musi wystarczyc. Ale rzeczywiscie jak widzete bajery z fisher price to dostaje amoku i oczoplasu, bo sa genialne:-D

reklama
Moje apteczne zakupy:
Oilatum 500ml - 55zł
Sudocrem 250g - 26zł
Maść Cholesterolowa 120g - 8,50zł
Oliwka Bambino - 8zł
Bepanthen maść - 13zł

Zamówiłam przez aprekę internetową dlatego ceny w miarę przystępne.
Czekam też na dostawę pieluszek i innych gadżetów z Allegro,

Do góry