reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
ajak bardzo dobry zakup ubranka dla chłopczyka cudne :)

nela wózek bardzo mi się podoba :) też bym taki kupiła tylko ja musze zobaczyć na żywo bo jestem zielona jeśli chodzi o wózki. Wiem że zakup wózka będzie dla mnie najgorszy bo już troche patrzyłam i narazie to jestem zdezorientowana w tym temacie tyle tego jest

nela wózek wizualnie bardzo fajny polecam poszukać opinii na forum gazety wyborczej przeważnie o każdym wózku coś się znajdzie.

Ajak zakupy świetne.

Ewcik to ty już obkupiona na długo jesteś :)

hej dziewczyny oto moje małe zakupy
dsc05461zy3.jpg

dsc05457vo6.jpg

dsc05458oy1.jpg

dsc05459qx8.jpg

nela zainspirowałaś mnie do poszukania wózeczka. Przejrzałam różne, różnych firm i najbardziej odpowiada mi właśnie implast bolder 4. Ma wszystko czego potrzebuję.
Jak przeglądałam inne wózki to zawsze jakieś opcji brakowało. A w tym wózku jest wszystko co chciałam :)

Najbardziej zależało mi aby:

- była możliwość zamontowania fotelika a foteliki do tych wózków są z daszkiem i osłonką wiec w zimę też można używać
- przednie koła pompowane i skrętne ale z możliwością blokady aby było wygodnie jechać po piachu czy śniegu.
- obszerna gondola bo chciałam aby przez całą zimę dzidzia w niej jeździła i było jej cieplutko
- możliwość ustawienia spacerówki i gondoli w różnych kierunkach jazdy czyli przodem lub tyłem do mamusi :)
- regulowana wysokość rączki
- system amortyzacji
- regulacja podnóżka
- nawet jest regulacja oparcia w gondoli

Jestem zachwycona ale musze zobaczyć na żywo i przetestować.

Podoba mi się kolor 215 jak poniżej
wozek2.jpg

wozek1.jpg

wozek3.jpg

wozek5.jpg

wozek4.jpg

Co sądzicie o tym wózku?

Taja ubranka śliczne jak patrze na twoje zakupy to musze dokupić jakieś fajne podkoszulki z długim i krótkim rękawem bardzo fajne są :)

Misia sprawdź jeszcze czy:

- po złożeniu mieści się do bagażnika Waszego samochodu
- jak składa się budkę - chodzi o głośność szczególnie istotne przy śpiącym maluszku.

asioczek sądząc po wymiarach do bagażnika się mieści ale tak sobie myślałam że jak bęziemy jechać samochodem gdzieś to zabierzemy sam stelarz i będziemy zapinać do niego fotelik.

Jeśli chodzi o budkę to będę testować na żywo :) bo masz racje trzeba sprawdzić wykonanie i czy nie skrzypi to wszystko.

reklama
Bastra ubranka super :) Fajne są te dwie malutkie buteleczki po boku. Też takie chce :) One są do mleka ? Jaką mają pojemność?

Do góry