mama wikusi2010
Fanka BB :)
misianka fajne sa butelki lovi (sama uzywałam) ale przy tych wiekszych 240ml jest mały problem, ciężko jest je wymyć w środku, maja taki kształt ze musze brac widelec i gabke i jechana ale ogólnie sa super. A ja dzisiaj dostałam DUŻO (5reklAMÓwek) ciuszków dla maleństwa. Myślę że to troche wcześnie ale ciesze się bardzo bo nie miałam nic. A to są ciuszki do max 74rozmiaru Wiadomokupie troche nowych ''odświetnych'' ale mam duzy wydatek i tak z glowy
A jakim mleczkiem karmilaś małego? Ja swoją bebiko, pozniej bebiko Ha, a teraz jest na bebilonie pepti (jest strasznym alergikiem, po mamusi i tatusiu) i powiem szczerze ze gdybym teraz tez nie karmila to chybabym błagała dr zeby przepisała mi te mleko bo kosztuje mało, na refundacje 30% pucha kosztuje mniej niz 8zł
A jakim mleczkiem karmilaś małego? Ja swoją bebiko, pozniej bebiko Ha, a teraz jest na bebilonie pepti (jest strasznym alergikiem, po mamusi i tatusiu) i powiem szczerze ze gdybym teraz tez nie karmila to chybabym błagała dr zeby przepisała mi te mleko bo kosztuje mało, na refundacje 30% pucha kosztuje mniej niz 8zł
Ostatnia edycja: