reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Palin super pościel!

Dmuchawcu dzięki za przypomninie linków - mam je od dłuższego czasu zapisane w ulubionych i chyba się skuszę - czerwień i szarość to akurat uniwersalne kolory - u nas jak znalaz

reklama
Nie ma za co:-)
Mam kocyk, podusię i chusteczki pod szyje dla pszczół od tego sprzedawcy i naprawdę jakość dzianinki jest super, dlatego się z Wami dzielę:tak: Naprawdę warto taki komplecik zamówić.

Też planuje kupić w końcu wanienkę i po tym co piszecie chyba zdecyduję się na najzwyklejszą, tylko zastanawiam się, czy taką z wbudowanym termometrem, czy bez niczego :happy:

No i w końcu musimy zamówić wózek i fotelik samochodowy ;-)

Czy kupujecie/kupiłyście karuzelki?
My się cały czas zastanawiamy... niby nie jest to niezbędna rzecz ale myślę że mogłaby się przydać.

Myślimy nad jakąś z fisher price na pilota. Czy któraś ma lub miała taką?

anula dziękuje kochana :-)
Bardzo fajne te niektóre pojemniczki :tak: tylko chyba nie będę miała okazji być teraz w ikei... no nic popatrze u nas na mieście czy coś mają a jak nie to zostaje allegro ;-)

Kingusia ja mam na drewniane łóżeczko LÄTTSAM Pojemniki, 3 szt. - IKEA

Co do karuzeli ja miałam przy Olivierku z FP tą z misiami i powiem szczerze, że często pomagała :tak:
Tym razem nie posiadamy ale liczę, że ktoś może w prezencie przyniesie. Jeśli nie to pewnie coś kupię ale to za jakiś miesiąc bo i tak przez pierwsze 2 miesiące Bąbel oglądać tego nie będzie. Na razie mam nianię z pozytywką i puszczam sobie te melodyjki.

reklama
Do góry