reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Ja zainwestowalam w onde evolution ale nie wiem czy mi się sprawdzi. Byłam bardzo na ta wanienkę napalona, dopuki sąsiadka mi nie poiwedziała, że tez taka miala i po pierwszej kąpieli kupiła zwykłą bo ta niby była mega niewygodna :no: No zobaczymy.

Natis ją ma, ciekawe jak jej się sprawdza?

Mi się ta gąbka małohigieniczna wydaje, a fotelik twardy. Ja mam od siostry super sprawę (ma już 11 lat, ale działa gites). To jest taki leżaczek z metalowego stelażu, obciągnięty pokrowcem z froty. Nie wiem czy u nas takie są, bo ona mi to z Francji przywiozła. Wszystkie dzieci się kąpały na tym. Pokrowiec ściągasz i suszysz, pierzesz czy co tam chcesz. Schnie tak ja ręcznik, bo to frota. A dziecku ani zimno, ani twardo w plecki.
Znalazłam na necie coś podobnego. Nie jest to to samo, ale bardzo podobne. Sklep dziecięcy. Internetowy sklep dla dzieci i niemowląt. | ***** - Leżaczki do kąpieli - Leżaczek do kąpieli frotte -

mąz kupował wanienkę to kupił tez gąbkę ale sie nie sprawdziła woda w nią wsiąkła cięzko było dziecko umyć jest bardzo szeroka zajeła prawie całą wanienkę potem cięzko ja dosuszyć taka niehigieniczna jest każdy kąpie jak mu wygodnie dopóki malutka jest taka kruchutka i niestabilna wolę mieć podpórkę żeby chociaż dupkę oprzeć a jak się już wprawimy to wystarczy sama pieluszka na spodzie wanienki powiem Wam kochane że takie malutkie śliskie ciałko w wodzie to nie to samo co lalka najgorszy moment dla mnie to przenoszenie z wody na ręcznik ale z każą kąpielą jest już coraz łatwiej i już mniej strachu :tak:a mała lubi sie kąpać wogule nie płacze ale żeby sie nie bała daje jej pieluszkę do rączki ściska ja tak mocno że az ma paluszki białe :-D

Ja od początku kąpałam bez niczego i na serio- nie jest to aż takie staszne:-) Ale jeśli ktoś ma obawy, warto się wspomóc czymś dla pewności:tak:

A te leżaczki wydają się być faktycznie dużo lepszym rozwiązaniem niż gąbki, czy plastikowe "foremki".

Będę próbować bez niczego sobie poradzić, a jeśli nie będzie szło - to się kupi leżaczek :happy:

o jeny pamiętam taki leżaczek moja mama przy siostrze miała (1993rocznik) ..biały w czerwone serduszka:-D
teraz zastaawiałam się nad foczką bo jednak profilowanej nie będziemy kupowali iiiii...nie wiem..czy Z czy BEZ..echh:sorry:

Sa_raa, mówisz i masz. Dzisiejsze zakupki - pościel do wózka :-)
DSC01056.jpg

Załączniki

• DSC01056.jpg
    DSC01056.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Palin pościel śliczna:tak:
A skoro masz czerwony wózeczek, to wkleję Ci linka do podusi i takiego cieniutkiego kocyka na lato. Bardzo mi się podoba, ale mój wózek turkusowy więc nijak nie pasuje.
http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-100-bawelna-polska-supelek-
i3268897205.html

Poduszka z dzianiny Jasiek do Wózka Kosz M Kołyska (3262209161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-kolderka-2-warstwowy-bawelna-
100-i3262184949.html

Poduszeczkę do kompletu z pierwszym kocykiem też ten sprzedawca ma:tak:

W ogóle już pisałam, że zamawiałam od nich rzeczy i są w super gatunku:tak:

Do góry