reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy, sklepy internetowe, gdzie mozna kupic?/gdzie kupilyscie/ rzeczy dla dzidziusia

@niemamco podawała na głównym linka do łóżeczka, wklejam tu, bo później może się bardzo przydać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
DIewczyny te legginsy ciążowe z allegro taki hit na naszym forum to porażka, mialam je na sobie trzy razy. I zrobila sie dziura w kroku i przetarcie na udach, widoczne sa przeswity jakby ten polar z pod spodu aie porozchodzil. Ehhh a dodam ze nie sa za male szkoda, bo byly takie wygodneee

DIewczyny te legginsy ciążowe z allegro taki hit na naszym forum to porażka, mialam je na sobie trzy razy. I zrobila sie dziura w kroku i przetarcie na udach, widoczne sa przeswity jakby ten polar z pod spodu aie porozchodzil. Ehhh a dodam ze nie sa za male szkoda, bo byly takie wygodneee
Dziwne, bo w moich nic się nie dzieje, a chodzę w nich dużo i były też już prane.

reklama
endo.pl boskie ubranka mają :)

mi się strasznie białe łóżeczka podobają, ale z racji tego, że mamy jeden pokój i wszystko ze sosny lakierowanej to łóżeczko też takie kupimy :)

Peszek, jeśli podobają Ci się białe to może jednak pomyśl żeby właśnie dla maluszka była inna strefa i troche inny kolor? Można kupić np łóżeczko z drewna bielonego, ja miałam takie dla synka, jakiejś polskiej firmy, ale nie pamiętam teraz jakiej... chodzi mi o coś w tym stylu:

Link do: Łóżeczko z drewna bielone plus komda z przewijakiem :) Gdańsk - Sprzedajemy.pl

Link do: Drewex Łóżeczko Jagoda 120x60 z szufladą biały transparent [id24670] - 419 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

Można pomalować kawałek ściany- lub całą, zależy jak masz rozplanowany pokój- na inny kolor, właśnie żeby było wiadomo że ta część ma inne przeznaczenie :) Sorry, że się wtrącam, ale lubię planowanie wnętrz :)

Ostatnia edycja:
Do góry