reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy, sklepy internetowe, gdzie mozna kupic?/gdzie kupilyscie/ rzeczy dla dzidziusia

Hmmm, ja w moich chodzę sporo, były prane, i nie widać śladu użytkowania (nie licząc kociej sierści na czarnych...)
Może miałaś pecha i trafiłaś na felerny egzemplarz?
Albo mimo wszystko powinny być rozmiar większe... :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasbie nie, wzielam nawet o rozmiar wieksze chyba felerny traf poprostu

reklama
O tym to niech nawet nie marzy bo jak sam mi nie zrobi to sama zrobię :D a jak zobaczy, że się za to zabieram to i tak mi weźmie narzędzia i w końcu sam ogarnie :D Chodziło mu, że mam zapomnieć, że zrobimy je już [emoji14] Powiedział, że w maju [emoji14] Na szczęście nie marudzi mi, że chcę już robić ala karuzelę nad łóżeczko haha
O czymś takim myślę
Zobacz załącznik 836910
Zobacz załącznik 836911
Zobacz załącznik 836912
Zobacz załącznik 836913
Balony te z pierwszego zdjęcia mi się podobają :) chmurki z kropelkami też :)
Chmurki piękne :D

Ja na pewno też będę robiła takie dekoracje, ale najpierw muszę poznać płeć ;)

Dla chłopca bardzo mi się podobają klimaty "marynistyczne" ;)
9631494e36517db661e6e2fd9edde36e.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

JustMe55, ja dla mnie musi być do kompletu ;) my mamy jeden pokój który jest naszą sypialnią, salonem i jeszcze teraz pokojem dla Malucha, musi być harmonia ;)

My na szczescie mamy dwa pokoje i i tak ubolewam, ze nie mamy dla siebie sypialni tylko bedziemy spac w sypialni. Ale czego sie nie robi dla dzidziusia. W sumie i
To i tak bedziemy przez 2/3 lata w dzieciecym bo tam bedsie duze lozko. Biale meble i chxemy tez bialr lozeczko ;)

DSC_0009.JPG
Guziki :-) i mi się wydaje że guziki są trwalsze niż rzepy jak się będzie często używać. Ale kto jak woli ;-)ja miałam tylko na guziki w szpitalu i potem w domu do karmienia
Teraz tak patrzę że z wyglądu są identyczne ale jeden szczegół jest :-D moje są na guziki z allegro a te z tej strony na napy :-D to jednak jest różnica. Napy są lepsze bo lepiej trzymają a guzik może sam się rozpiac i pierś na wierzchu :-D teraz jakbym miała wybór to napewno na napy bym wzięła.To ta moja starego typu przedpotopowa na guziki :-D

Załączniki

• DSC_0009.JPG
    DSC_0009.JPG
    522,2 KB · Wyświetleń: 613
Ostatnia edycja:
Jedna taka druga taka kupie ;) a staniki macie jakies upatrzone ?;)
Ja jeszcze nie, w poprzedniej ciąży miałam tylko 3 staniki do karmienia miękkie takie kupione na allegro, karmiłam tylko 2-3 miesiące więc tylko tyle mi wystarczylo żeby mieć na zmianę. Teraz też tak myślę zrobić. Mam małe piersi przed ciążą tylko b wiec jakoś problemu ze stanikiem nie będzie :-D po porodzie miałam dopiero wielkie balony nabrzmiale od mleka wiec napewno musi być miękki jakiś bawełniany czy coś takiego nie pamiętam, ja czasem już nie myślę przez tą ciążę :-D

reklama
My na szczescie mamy dwa pokoje i i tak ubolewam, ze nie mamy dla siebie sypialni tylko bedziemy spac w sypialni. Ale czego sie nie robi dla dzidziusia. W sumie i
To i tak bedziemy przez 2/3 lata w dzieciecym bo tam bedsie duze lozko. Biale meble i chxemy tez bialr lozeczko ;)
Dokładnie tak jak my, nasze łóżko do pokoju dziecięcego... Ale potem będziemy mieć sypialnię, tylko na razie będzie w niej mój "warsztat krawiecki", a jak zrobimy "docelowy warsztat krawiecki" to tam będzie sypialnia. Tylko że pomieszczenie wąskie, 2,8m, więc ciężko byłoby jeszcze łóżeczko tam wkomponować, a maluszek przez pierwsze parę lat nie będzie potrzebował swojego "prywatnego" pokoju ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry