reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy, sklepy internetowe, gdzie mozna kupic?/gdzie kupilyscie/ rzeczy dla dzidziusia

Hmmm, ja w moich chodzę sporo, były prane, i nie widać śladu użytkowania (nie licząc kociej sierści na czarnych...)
Może miałaś pecha i trafiłaś na felerny egzemplarz?
Albo mimo wszystko powinny być rozmiar większe... :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasbie nie, wzielam nawet o rozmiar wieksze chyba felerny traf poprostu

reklama
O tym to niech nawet nie marzy bo jak sam mi nie zrobi to sama zrobię :D a jak zobaczy, że się za to zabieram to i tak mi weźmie narzędzia i w końcu sam ogarnie :D Chodziło mu, że mam zapomnieć, że zrobimy je już [emoji14] Powiedział, że w maju [emoji14] Na szczęście nie marudzi mi, że chcę już robić ala karuzelę nad łóżeczko haha
O czymś takim myślę
Zobacz załącznik 836910
Zobacz załącznik 836911
Zobacz załącznik 836912
Zobacz załącznik 836913
Balony te z pierwszego zdjęcia mi się podobają :) chmurki z kropelkami też :)
Chmurki piękne :D

Ja na pewno też będę robiła takie dekoracje, ale najpierw muszę poznać płeć ;)

Dla chłopca bardzo mi się podobają klimaty "marynistyczne" ;)
9631494e36517db661e6e2fd9edde36e.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

JustMe55, ja dla mnie musi być do kompletu ;) my mamy jeden pokój który jest naszą sypialnią, salonem i jeszcze teraz pokojem dla Malucha, musi być harmonia ;)

My na szczescie mamy dwa pokoje i i tak ubolewam, ze nie mamy dla siebie sypialni tylko bedziemy spac w sypialni. Ale czego sie nie robi dla dzidziusia. W sumie i
To i tak bedziemy przez 2/3 lata w dzieciecym bo tam bedsie duze lozko. Biale meble i chxemy tez bialr lozeczko ;)

DSC_0009.JPG
Guziki :-) i mi się wydaje że guziki są trwalsze niż rzepy jak się będzie często używać. Ale kto jak woli ;-)ja miałam tylko na guziki w szpitalu i potem w domu do karmienia
Teraz tak patrzę że z wyglądu są identyczne ale jeden szczegół jest :-D moje są na guziki z allegro a te z tej strony na napy :-D to jednak jest różnica. Napy są lepsze bo lepiej trzymają a guzik może sam się rozpiac i pierś na wierzchu :-D teraz jakbym miała wybór to napewno na napy bym wzięła.To ta moja starego typu przedpotopowa na guziki :-D

Załączniki

• DSC_0009.JPG
    DSC_0009.JPG
    522,2 KB · Wyświetleń: 617
Ostatnia edycja:
Jedna taka druga taka kupie ;) a staniki macie jakies upatrzone ?;)
Ja jeszcze nie, w poprzedniej ciąży miałam tylko 3 staniki do karmienia miękkie takie kupione na allegro, karmiłam tylko 2-3 miesiące więc tylko tyle mi wystarczylo żeby mieć na zmianę. Teraz też tak myślę zrobić. Mam małe piersi przed ciążą tylko b wiec jakoś problemu ze stanikiem nie będzie :-D po porodzie miałam dopiero wielkie balony nabrzmiale od mleka wiec napewno musi być miękki jakiś bawełniany czy coś takiego nie pamiętam, ja czasem już nie myślę przez tą ciążę :-D

reklama
My na szczescie mamy dwa pokoje i i tak ubolewam, ze nie mamy dla siebie sypialni tylko bedziemy spac w sypialni. Ale czego sie nie robi dla dzidziusia. W sumie i
To i tak bedziemy przez 2/3 lata w dzieciecym bo tam bedsie duze lozko. Biale meble i chxemy tez bialr lozeczko ;)
Dokładnie tak jak my, nasze łóżko do pokoju dziecięcego... Ale potem będziemy mieć sypialnię, tylko na razie będzie w niej mój "warsztat krawiecki", a jak zrobimy "docelowy warsztat krawiecki" to tam będzie sypialnia. Tylko że pomieszczenie wąskie, 2,8m, więc ciężko byłoby jeszcze łóżeczko tam wkomponować, a maluszek przez pierwsze parę lat nie będzie potrzebował swojego "prywatnego" pokoju ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry