reklama
tylko_chwilka
Fanka BB :)
ullana- Fajna kołyska! Bardzo mi się takie podobają Szkoda tylko, że tak krótko mozna z nich korzystac bo sa piękne!!
Noelle- Piękny wózek! I kolorek także fajny, niepospolity!
Noelle- Piękny wózek! I kolorek także fajny, niepospolity!
j-ulka
Noelle, fajny wybór
ja się wczoraj poddałam jeśli chodzi o wózek, nie mam kompletnie pomysłu co kupić..jak już coś wybiorę to po przeczytaniu opinii znów nic nie mam przynajmniej kolor mam wybrany, co chyba jest najmniej ważne
dziewczyny, które zakupiły Bebetto Luca możecie mi podpowiedzieć, czy jesteście zadowolone.. bo chyba z tego braku pomysłu tego się najmniej boję.. tylko coś mi ten stelaż nie bardzo pasuje i ten mały schowek na dole...
ja się wczoraj poddałam jeśli chodzi o wózek, nie mam kompletnie pomysłu co kupić..jak już coś wybiorę to po przeczytaniu opinii znów nic nie mam przynajmniej kolor mam wybrany, co chyba jest najmniej ważne
dziewczyny, które zakupiły Bebetto Luca możecie mi podpowiedzieć, czy jesteście zadowolone.. bo chyba z tego braku pomysłu tego się najmniej boję.. tylko coś mi ten stelaż nie bardzo pasuje i ten mały schowek na dole...
eklerkaa
Noelle - wózek rewelacyjny !!! Taki słodki i piękne kolorki i to serduszko mmmmmmm BOSKI !!!!
tylko_chwilka
Noelle- boska jest ta torba przy wózku!!!! Takie właśnie cos bym chciała tylko czerwone lub czarne. Cudowna jest!
natalia_bis
Śliczny wózeczek Noelle taki w romantycznym stylu:-)
reklama
Podziel się: