reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

fajne wózki ;) a łóżeczko też urocze ;) ja właśnie chyba się zdecydowałam kupić taki zestaw:
$(KGrHqFHJFIFEyJ)ZKmQBRNyWcTkgw~~48_80.jpg$T2eC16hHJGQE9noMcSrHBRNhlJ20+w~~48_80.jpg

reklama
kasienka, a jak oceniasz ciężar Luca, chodzi mi głównie o to czy np czy wózek jest ciężki z gondolą? czy stelaż sam w sobie jest ciężki? bo ja chcę kupić w miarę lekki wózek, a ten mi się podoba..

Kasienka, marciosz - piękne wózki !!!!!! Super wybór.

Mavika - super lozeczko a pokoik będzie wygladac rewelacyjnie !!

Sembo - fajny zestaw :) ile za to dasz?

Zapo - ja poczekam chyba do porodu z witaminkami dla dziecka ale czy wcześniej czy później i tak trzeba kupić więc nie ma różnicy.. ;)

A powiedzcie mi czy kupujecie jeszcze przed porodem witaminy D i K dla malców?

zapominajka, a to dla mnie jakaś nowinka, bo nigdy nie słyszałam że trzeba dawać maluchom witaminki...to jakieś zalecenia lekarza, czy może tak dla bezpieczeństwa? no i od kiedy powinno się dawać dzieciaczkom te witaminy?

reklama
Julka tu chodzi o wit. D3 i C (np. Cebion) - ja takie podawałam już mojej córce 13 lat temu i myślę, że nic się w tej kwestii nie zmieniło;-)

Do góry