reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
versy są takie kosmetyki, ale nie sądzę, żeby majowe słońce było już na tyle ostre, żeby trzeba było smarować;-)
Pamiętajcie też o witaminie D3, którą produkuje skóra pod wpływem słońca. Gdzieś czytałam, żeby dzieci nie smarować tymi wysokimi filtrami, bo to bez sensu.
Na początek parasolka na pewno wystarczy :tak:

co do kremow przeciwslonecznych to ja stosowalam u synka ale on w maju mial juz pol roku, skore dziecka nalezy chronic gdyz jest bardzo delikatna, teraz jeszcze nie patrzylam na kremy ale bede musiala poczytac ktore mozna, no i oczywiscie miedzy pewnymi godzinami nalezy unikac spacerow

a ja dzis dla starszego zakupilam najzwyklejszy buggy board z abc design, i super pasuje do wozka, w tej chwili jest przymocowany do spacerowki bo maly chce teraz na nim stac wiec jutro do przedszkola wozek jedzie pusty a moj syn z tylu bedzie stal...:-D

No to moge cos wiecej napisac o wozku;)

Ogólnie obsluga jest doslownie intuicyjna - bez instrukcji obslugi zamontowalam i zdemontowalam wszystkie elementy;) A nigdy nie mialam do czynienia z montazem wozka:-D Prowadzi sie lekko, jest bardzo zwrotny,kola duze, pompowane, przednie skretne z opcja blokady. Bez problemu mozna sobie dziecko pobujac;) Raczka z regulowana wysokoscia.

Gondola
2013-03-06 17.21.12.jpg

Ktoras pytala o rozmiar - producent podaje chyba 79cm, aczkolwiek trzeba odliczyc to co w srodku wysciela gondolke, wiec wychodzi jakies 77cm;)
2013-03-06 17.22.44.jpg
Wyscielenie mozna zdjac bez problemu do prania.
Mozna dziecku podniesc oparcie.
2013-03-06 18.15.09.jpg
Budka ma wentylacje.
2013-03-06 17.23.44.jpg

Podobno mozna gondole ulozyc na dwoch poziomach, ale nie wiem jak to sie robi - tu juz bedzie trzeba do instrukcji zajrzec;) Jest leciutka, zamontowany w budce uchwyt do przenoszenia.

Fotelik
Ramatti mars - z oslonka na nozki i daszkiem - obydwie rzeczy mozna zdemontowac. Instalacja na wozku prosta jak drut. Zapinanie w aucie w pasy tez.
2013-03-06 18.33.09.jpg2013-03-06 18.36.03.jpg

Spacerówka

Montowanie bezproblemowe - tylem lub przodem do kierunku jazdy. Zdejmowany pałąk, zdejmowana budka. Kilka poziomów ustawienia oparcia. Z tylu oparcia kieszonka z siateczki. Podnozek regulowany,obity skorka. W zestawie okrycie na nozki - zapomnialam sfotografowac;)
2013-03-06 18.44.54.jpg2013-03-06 18.49.25.jpg2013-03-06 18.52.09.jpg

W wyposazeniu torba,kosz na zakupy, pokrowce na kola,moskitiera, folia p.deszczowa.
Złożenie wózka bardzo latwe - pod spodem specjalny uchwyt do przenoszenia.
Niektore elementy jeszcze ciezko chodza, ale coz wozek nowy wiec musza sie wyrobic;)
Z zakupu jestem zadowolnona poki co i mam nadzieje,ze tak pozostanie;)

W razie pytan - pisac.

Ostatnia edycja:
Dziś przyszło łóżeczko dla Andrzejka. Oto zdjęcie pokoju powoli urządzanego dla syneczka.

Załączniki

• pokoik.jpg
    pokoik.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 72
Nia zakupilas taka podstawke dla synka do wozka tak? ile synek ma lat? bomoj jak sie malutka urodzi bedzie miec 2,5 i tez chce cos wykombinowac do goindoli, to do kazdego wozka pasuje?

Nia zakupilas taka podstawke dla synka do wozka tak? ile synek ma lat? bomoj jak sie malutka urodzi bedzie miec 2,5 i tez chce cos wykombinowac do goindoli, to do kazdego wozka pasuje?

moj synek ma teraz 3 lata i 3 miesiace, ten ktory ja kupilam jest w miare uniwersalny gdyz mozna ustawiac zacisk i jestesmy zadowoleni moj syn leniwy w chodzeniu a do przedszkola kawalek wiec z dwojka tak mi sie wydaje z ta podstawka najlatwiej

reklama
marciosz i kasienka fajne wózeczki. Do mnie tez dzisiaj przyjechal kurier z wozeczkiem dla mojej niuni:)
mavika suuper pokoik!!!

Do góry