No to moge cos wiecej napisac o wozku
Ogólnie obsluga jest doslownie intuicyjna - bez instrukcji obslugi zamontowalam i zdemontowalam wszystkie elementy
A nigdy nie mialam do czynienia z montazem wozka
Prowadzi sie lekko, jest bardzo zwrotny,kola duze, pompowane, przednie skretne z opcja blokady. Bez problemu mozna sobie dziecko pobujac
Raczka z regulowana wysokoscia.
Gondola
Ktoras pytala o rozmiar - producent podaje chyba 79cm, aczkolwiek trzeba odliczyc to co w srodku wysciela gondolke, wiec wychodzi jakies 77cm
Wyscielenie mozna zdjac bez problemu do prania.
Mozna dziecku podniesc oparcie.
Budka ma wentylacje.
Podobno mozna gondole ulozyc na dwoch poziomach, ale nie wiem jak to sie robi - tu juz bedzie trzeba do instrukcji zajrzec
Jest leciutka, zamontowany w budce uchwyt do przenoszenia.
Fotelik
Ramatti mars - z oslonka na nozki i daszkiem - obydwie rzeczy mozna zdemontowac. Instalacja na wozku prosta jak drut. Zapinanie w aucie w pasy tez.
Spacerówka
Montowanie bezproblemowe - tylem lub przodem do kierunku jazdy. Zdejmowany pałąk, zdejmowana budka. Kilka poziomów ustawienia oparcia. Z tylu oparcia kieszonka z siateczki. Podnozek regulowany,obity skorka. W zestawie okrycie na nozki - zapomnialam sfotografowac
W wyposazeniu torba,kosz na zakupy, pokrowce na kola,moskitiera, folia p.deszczowa.
Złożenie wózka bardzo latwe - pod spodem specjalny uchwyt do przenoszenia.
Niektore elementy jeszcze ciezko chodza, ale coz wozek nowy wiec musza sie wyrobic
Z zakupu jestem zadowolnona poki co i mam nadzieje,ze tak pozostanie
W razie pytan - pisac.