reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

natalia_bis - takie ochraniacze gumowe na krawędzie łóżeczka (przeciw obgryzaniu brzegów)często razem z łóżeczkiem się kupuje.. i chyba widziałam też w Ikea, ale głowy nie dam.

reklama
ja kolyske mialam z Nielsem ale nie zdala egzaminu, Niels preferowal lozeczko wiec mala tez odrazu do lozeczka pojdzie

co do pieluch to u mnie akurat promocje sa regularnie albo w rossmanie albo w innych drogeriach, jak jest promocja to kupowalam na kolejny miesiac i tak od promocji do promocji, dla mnie nie oplacaloby sie kupowac online, co do rozmiaru to u mnie jest jeszcze new born przed 1 i kupie ze 2 paczki new born i pozniej bede 1 kupowala

Olga- masz racje w Ikei tez widzialam juz lozeczko z tym ochraniaczem :)

tych pieluch rozmiar 1 to jedna paczka wystarczy, ja miałam od razu rozmiar 2 ale że dostałam roz 1 to zużyłam jedną paczkę,
chusteczki w promocji zawsze gdzieś są
a mleko to nie wiem, albo kupie mała puszkę gdzieś (bo otwartą trzeba w 1 mc zużyć) albo poczekam na rozwój wypadków i jak coś mąż kupi zanim wrócę ze szpitala

Przy Iggym pieluszek rozm. 1 miałam chyba 1 paczkę. Potem już 2.
Między rozmiarami nie ma kolosalnej różnicy wielkości, więc jeśli dzidzia jest średniaczkiem to spokojnie 2 można od razu stosować.

dzisiejsze lumpkowe łowy, koszt 20pln

20130118_153445.jpg20130118_153524.jpg20130118_153550.jpg20130118_153607.jpg20130118_153632.jpg20130118_153655.jpg20130118_153707.jpg

ja czekam na paczkę od sis,jej najmłodszy syn ma już 2 lata więc trochę rzeczy po nim dostane,tylko drogą morską mogę czekać i 3 mc:angry:

Ja wczoraj przebrałam wory po córce i mam tyle ciuszków chłopięcych dla Miłosza że aż sama jestem w szoku ile tego się nazbierało:
Body kr rękaw 23
body dł rękaw 12
body na ramiączkach 7
pajace bawełniane 23
koszulki 4
spodenki 4
spodnie dresowe 5
rampersy 12
pół śpiochy 9
śpioszki 6
dresiki komplet 3
kilka czapeczek i jakieś kaftaniki których nie używałam z Mają noi bluzy takie misiowate ciepłe jak kurteczki:)
Juz niec nie kupuje z ciuchów to wszystko jest do rozmiaru 0-3:-)

reklama
Do góry