reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Olga śliczne pokoiki:-) Zazdroszcze możliwości rozlokowania chłopców w osobnych pokojach;-)
Ewelinkaam
Olga pokoiki piekne i tak jak natalia zazdroszcze ze masz mozliwosc osobnych pokoi;-)
joasia81
Olga pieknie urzadzilas pokoiki, mnie tez zielony bardziej przypadl do gustu. Ja juz mam wszystko w glowie i zrobiona wizualizacje wnetrza, teraz tylko pozostalo mebelki zamowic - wszytstkie oczywiscie beda biale na liscie jest twoj zielony dywan po twoich zdjeciach jeszcze bardziej jestem przekonana do tej zieleni, jest pieknie soczysta. No i u mnie juz tez zakupione dekoracje i posciel w temacie dzungli/safari
a do mnie dzis doszla wanienka, przybornik kosmetyczny TT, czekam z niecierpliwoscia na reszte zamowionych rzeczy.
a do mnie dzis doszla wanienka, przybornik kosmetyczny TT, czekam z niecierpliwoscia na reszte zamowionych rzeczy.
Noelle1986
olga pokoiki boskie!!
Nia
k.a.j.a- pisalas o swojej zoltej przyjaciolce, ja od jakiegos czasu tez sklaniam sie ku medeli, natomiast nie mam pojecia jaki model, jakiej ty uzywasz? i czy jestes zadowolona?
ja juz kiedys z malym w szpitalu ja testowalam i tez bylo super, ale za nic w swiecie nie pamietam jaki to byl model
ma ktoras z Was tez moze medele juz w domku lub miala przy starszym dziecku? co moglybyscie polecic?
ja juz kiedys z malym w szpitalu ja testowalam i tez bylo super, ale za nic w swiecie nie pamietam jaki to byl model
ma ktoras z Was tez moze medele juz w domku lub miala przy starszym dziecku? co moglybyscie polecic?
ja mam medele harmony, Harmony Breastpump by Medela i byłam zadowolona
kolorowa20
Ja się pochwalę moimi ostatnimi zakupami, bo pekam z zachwytu jak patrze na te śliczności:-)
Zobacz załącznik 547103Zobacz załącznik 547104
i bluzka, którą kupił mój A. ale zanim nasze Dziecko ją ubierze to minie co najmniej 2 lata ale kupił ja, bo wie jak mi się podobają rzeczy ze smerfami
Zobacz załącznik 547105
Zobacz załącznik 547103Zobacz załącznik 547104
i bluzka, którą kupił mój A. ale zanim nasze Dziecko ją ubierze to minie co najmniej 2 lata ale kupił ja, bo wie jak mi się podobają rzeczy ze smerfami
Zobacz załącznik 547105
reklama
natalia_bis
kolorowa śliczne te rzeczy a liczą się intencje faceta. fajnie, ze mu się chciało i jeszcze Ciebie miał na uwadze:-)
A zakupy robiłaś przez internet czy w normalnym sklepie? Ja poproszę namiar na skarpeteczki, boskie są
A zakupy robiłaś przez internet czy w normalnym sklepie? Ja poproszę namiar na skarpeteczki, boskie są
Podziel się: