reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Olga pieknie urzadzilas pokoiki, mnie tez zielony bardziej przypadl do gustu. Ja juz mam wszystko w glowie i zrobiona wizualizacje wnetrza, teraz tylko pozostalo mebelki zamowic - wszytstkie oczywiscie beda biale :) na liscie jest twoj zielony dywan :) po twoich zdjeciach jeszcze bardziej jestem przekonana do tej zieleni, jest pieknie soczysta. No i u mnie juz tez zakupione dekoracje i posciel w temacie dzungli/safari :)

a do mnie dzis doszla wanienka, przybornik kosmetyczny TT, czekam z niecierpliwoscia na reszte zamowionych rzeczy.

k.a.j.a- pisalas o swojej zoltej przyjaciolce, ja od jakiegos czasu tez sklaniam sie ku medeli, natomiast nie mam pojecia jaki model, jakiej ty uzywasz? i czy jestes zadowolona?
ja juz kiedys z malym w szpitalu ja testowalam i tez bylo super, ale za nic w swiecie nie pamietam jaki to byl model

ma ktoras z Was tez moze medele juz w domku lub miala przy starszym dziecku? co moglybyscie polecic?

reklama
kolorowa śliczne te rzeczy a liczą się intencje faceta. fajnie, ze mu się chciało i jeszcze Ciebie miał na uwadze:-)
A zakupy robiłaś przez internet czy w normalnym sklepie? Ja poproszę namiar na skarpeteczki, boskie są:-D

Do góry