reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
versy ja własnie rozwazam wózki bebetto.....

Jak juz bym miala ten wózek wybrany to byłoby zupelnie przyjemnie....

versy ja własnie rozwazam wózki bebetto.....

Jak juz bym miala ten wózek wybrany to byłoby zupelnie przyjemnie....

też już bym chciała mieć chociaż wybrany..:-(

ja kupując zestaw łóżeczko z pościelą,dopłaciłam za rożek usztywniany...ale nie jestem zadowolona bo to usztywnienie,to zwykła plastikowa "deska" więc albo ja wyjmę,ale kupie inny z kokosową wkładką a ten wystawie na allegro.kurcze w sumie drogi ten rożek a takie *****:wściekła/y:

noirel, ja mam taki rożek z matą kokosową i powiem Ci że jakoś mi ciężko się przekonać że będzie wygodnie w tym rożku trzymać dziecko, bo jest jakiś taki sztywny i chyba zwyczajnie wyjmę tą matę kokosową, więc może zanim wymienisz ten Twój, to może wypraktykuj w sklepie czy ci będzie pasował rożek z matą kokosową, bo może dużo nie zyskasz:tak:

u mnie to będzie przyjemnie jak ten wózek się zmaterializuje już bo tak jak siebie znam to jeszcze zdanie mogę zmienić;-)
chwilowo czasu brak na wózkowe rozmyślania bo trochę pracy mam:-(

julka miałam taki przy pierwszym dziecku,ja sobie chwaliłam usztywnienie,a teraz bardziej dla R. chyba chcę,bo faceci mniej pewni przy trzymaniu takiego malucha

fiołkowa ostatnio to mydło bardzo modne,ale o właściwościach dla dziecka to nie wiem,na pewno jest naturalne i ładnie pachnie,jest dużo chemicznych środków z tym mydłem czy też o jego zapachu,ale kosmetyków dziecięcych jeszcze nie widziałam

Ostatnia edycja:
reklama
noirel to ja jestem do tyłu, bo nie słyszałam, jak było modne ;-)
Spróbuję przeprać w tym mydle, ale na razie nie ma sensu, poczekam aż Mała już będzie, czy jej nie uczula.
Widzę, że na allegro można to kupić, ale dużo nie ma.

Do góry