reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Ja duzo dobrego czytalam o kosmetykach Bubchen - ale gdzie u nas mozna je kupic?
tylko_chwilka
Hej dziewczyny, widzę że rozmowa o kosmetykach u nas także na 100% będzie oilatum bo synek jako noworodek dostał okropnego uczulenia i na bambino i na j&J i na nivea, aż wylądowaliśmy na leczeniu dermatologicznym. Od tamtej pory tylko oilatum, więc teraz z coreczka nie będę ryzykowac- jednak rodzeństwo może podobnie reagowac.
Ale mam pytanie u nas w Irlandii bardzo popularny i łatwiej dostepny jest także emolient E45 czy wiecie może od jakiego etapu/miesiąca życia można go stosowac?
Niestety na irlandzkich opakowaniach pisze tylko dla dzieci, ale nie ma konkretnego terminu od kiedy.
Używa ktoś E45?
Będę wdzięczna za informację
Ale mam pytanie u nas w Irlandii bardzo popularny i łatwiej dostepny jest także emolient E45 czy wiecie może od jakiego etapu/miesiąca życia można go stosowac?
Niestety na irlandzkich opakowaniach pisze tylko dla dzieci, ale nie ma konkretnego terminu od kiedy.
Używa ktoś E45?
kolorowa20
To ja się dzisiaj wtrące do rozmowy :-)
ziewczyny co do kosmetyków NIVEA to chyba tylko płyny do kąpieli są od 1 miesiąca, a reszta takie jak krem na odparzenia, krem s.o.s, oliwka, mydełko i mleczka nawilżające są od pierwszych dni dziecka
Powiem szczerze, że ja chyba tylko do kąpieli wybiorę jakiś emolient a reszta z nivea...:-) aczkolwiek jeszcze się nad tym zastanowię
ziewczyny co do kosmetyków NIVEA to chyba tylko płyny do kąpieli są od 1 miesiąca, a reszta takie jak krem na odparzenia, krem s.o.s, oliwka, mydełko i mleczka nawilżające są od pierwszych dni dziecka
Powiem szczerze, że ja chyba tylko do kąpieli wybiorę jakiś emolient a reszta z nivea...:-) aczkolwiek jeszcze się nad tym zastanowię
sembonzakura
ja rozpakowałam z zestawu na razie pościel 18-el ŁÓŻECZKO z aplikacją + MATERAC+POŚCIEL 16 el (3039847572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. piaskowa z misiem,ale jakość bym powiedziała taka sobie,może jak już w łóżeczku będzie to bardziej mi się spodoba.gratis za opóźnioną przesyłkę dostałam taki komplet 3-el POŚCIEL dziecięca 120x90 do łóżeczka NOWOŚĆ ! (3039866696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. więc wystawie go na allegro bo mi już starczy pościeli
Sembo ale śliczne
Sembo ale śliczne
kessy_3105
my używaliśmy E45 i nam pani w aptece powiedziała że tak jak oliatum od urodzenia można, to po prostu jest tańszy odpowiednikAle mam pytanie u nas w Irlandii bardzo popularny i łatwiej dostepny jest także emolient E45 czy wiecie może od jakiego etapu/miesiąca życia można go stosowac?
Używa ktoś E45?
reklama
tylko_chwilka
kessy- bardzo Ci dziękuję za odpowiedz! Super, czyli asortyment sie nam powiększył i mogę nawymiennie stosowac oilatum lub E45 w zależności co dostanę w sklepie :-)
Dziewczyny superrrr zakupy!
U nas prócz torby do szpitala i rzeczy dla mnie to reszta wyprawki jest już gotowa
Dziewczyny superrrr zakupy!
U nas prócz torby do szpitala i rzeczy dla mnie to reszta wyprawki jest już gotowa
Podziel się: