reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Hej dziewczyny, widzę że rozmowa o kosmetykach u nas także na 100% będzie oilatum bo synek jako noworodek dostał okropnego uczulenia i na bambino i na j&J i na nivea, aż wylądowaliśmy na leczeniu dermatologicznym. Od tamtej pory tylko oilatum, więc teraz z coreczka nie będę ryzykowac- jednak rodzeństwo może podobnie reagowac.
Ale mam pytanie u nas w Irlandii bardzo popularny i łatwiej dostepny jest także emolient E45 czy wiecie może od jakiego etapu/miesiąca życia można go stosowac?
Niestety na irlandzkich opakowaniach pisze tylko dla dzieci, ale nie ma konkretnego terminu od kiedy.
Używa ktoś E45?
Będę wdzięczna za informację

To ja się dzisiaj wtrące do rozmowy :-)
ziewczyny co do kosmetyków NIVEA to chyba tylko płyny do kąpieli są od 1 miesiąca, a reszta takie jak krem na odparzenia, krem s.o.s, oliwka, mydełko i mleczka nawilżające są od pierwszych dni dziecka:)
Powiem szczerze, że ja chyba tylko do kąpieli wybiorę jakiś emolient a reszta z nivea...:-) aczkolwiek jeszcze się nad tym zastanowię :)

a ja kupiłam troszkę szmatek ;)
$(KGrHqZ,!o!F!NG+C1yMBQOhjInDNw~~60_12.JPG$T2eC16VHJG8E9nyfnfl1BRF4SjjEwg~~60_12.JPG

ja rozpakowałam z zestawu na razie pościel 18-el ŁÓŻECZKO z aplikacją + MATERAC+POŚCIEL 16 el (3039847572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. piaskowa z misiem,ale jakość bym powiedziała taka sobie,może jak już w łóżeczku będzie to bardziej mi się spodoba.gratis za opóźnioną przesyłkę dostałam taki komplet 3-el POŚCIEL dziecięca 120x90 do łóżeczka NOWOŚĆ ! (3039866696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. więc wystawie go na allegro bo mi już starczy pościeli

Sembo ale śliczne

super zakupy
noirel- fajne to lozeczko
a u mnie z szafy po oczach az rozem razi a plec nadal nie potwierdzona... :) mam nadzieje ze na polowkowym sie nie mylil :) teraz to juz tylko unisex kupuje :)

Ale mam pytanie u nas w Irlandii bardzo popularny i łatwiej dostepny jest także emolient E45 czy wiecie może od jakiego etapu/miesiąca życia można go stosowac?
Niestety na irlandzkich opakowaniach pisze tylko dla dzieci, ale nie ma konkretnego terminu od kiedy.
Używa ktoś E45?
Będę wdzięczna za informację
my używaliśmy E45 i nam pani w aptece powiedziała że tak jak oliatum od urodzenia można, to po prostu jest tańszy odpowiednik

reklama
kessy- bardzo Ci dziękuję za odpowiedz! Super, czyli asortyment sie nam powiększył i mogę nawymiennie stosowac oilatum lub E45 w zależności co dostanę w sklepie :-)

Dziewczyny superrrr zakupy! :tak:
U nas prócz torby do szpitala i rzeczy dla mnie to reszta wyprawki jest już gotowa

Do góry