reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
na wyjście to zależy od pogody, jak wychodziłam z młodym miał body z dł rękawem, śpioszki i bluzeczkę cieńką z dlugim, no i kocyk, ale było ciepło, ja w krótkim rękawie szłam, a teraz też albo dresik i kocyk albo jakaś bluzeczka

u mnie w smyku za 34,90zl wczoraj byly te kocyki.Nawet ok.Tylko ja szukam czegos grubszego.te cienkie juz mam.
no a do wyjscia to tak od pogody uzaleznione.jak dziewczyny mowia.Ja wstepnie przygotowuje torbe dla malucha do szpitala albo jak kto woli do wyjscia:) bo mezowi to gotowca do reki dac musze, bo jakby aam mial przygotowac....strach sie bac. ja na wyjscie planuje kaftanik ,spiocy bawelniane,mam tez taki wlochaty w miare cienki kombinezonik.albo dresik.fotelik mamy taki z oslonka ala spiworem wiec tylko pieluszka tetrowa na buziaka i do domu;-)no i czapa.rzecz jasna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry