reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Jak Ola była maleńka mieliśmy odkurzacz stary, wyl przeokropnie, a ona przy nim.zawsze usypiala. Zmieniliśmy na nowy, cichy, jak miała coś koło 4 miesięcy i okazało się, ze nie moge odkurzac przy niej, bo od razu był płacz...
kopacz
Mummy :)
Malgorzatkar mamy ta same zebre.maly ma ja na macie.non stop pcha co zlapie do buzi.a te kolka to wykorzustuje jako przytrzymanie zeby sprobowac usiasc
Mika na mojego tez suszarka nie dziala.susze przy nim glowe i raz sie cieszy raz podkowka.ale nie ryczy no i nie usypia
Mika na mojego tez suszarka nie dziala.susze przy nim glowe i raz sie cieszy raz podkowka.ale nie ryczy no i nie usypia
Lilla My
Ja przy Z. suszę włosy, odkurzam z nią w chuście i się nie budzi, ale też nie zasypia. Ot taki szum po prostu.
Wczoraj pojechałam z koleżanką do domu takiej babeczki która wyprzedaje ciuszki po swoich dzieciach. Kupiłam kilka rzeczy 68-74 na później. Jutro wypiore do torby. Przy okazji podlicze zbiory Czy wy tez liczycie ile sztuk czego macie z każdego rozmiaru? Mnie denerwuje że czasami jest tylko 62 a czasami 62/68 i muszę tak podwójnie kwalifikowac.
Wczoraj pojechałam z koleżanką do domu takiej babeczki która wyprzedaje ciuszki po swoich dzieciach. Kupiłam kilka rzeczy 68-74 na później. Jutro wypiore do torby. Przy okazji podlicze zbiory Czy wy tez liczycie ile sztuk czego macie z każdego rozmiaru? Mnie denerwuje że czasami jest tylko 62 a czasami 62/68 i muszę tak podwójnie kwalifikowac.
makota89
kopacz
Mummy :)
Fajny krab.to lamaze?
Katka***
Elifit nałożyłam nową ceratę na krzesełko do karmienia :-) mama mi uszyła i nq nowo osadziłyśmy oparcie i siedzisko.
reklama
Lilla My
Podziel się: