reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

A ja Wam powiem, że moje dziecko jako jedyne chyba tutaj, boi się suszarki. Nigdy go nią nie usypiałam, ale codziennie suszę włosy i najczęściej jest ryk lub chociaż podkówka.

reklama
Jak Ola była maleńka mieliśmy odkurzacz stary, wyl przeokropnie, a ona przy nim.zawsze usypiala. Zmieniliśmy na nowy, cichy, jak miała coś koło 4 miesięcy i okazało się, ze nie moge odkurzac przy niej, bo od razu był płacz...

Malgorzatkar mamy ta same zebre.maly ma ja na macie.non stop pcha co zlapie do buzi.a te kolka to wykorzustuje jako przytrzymanie zeby sprobowac usiasc :)

Mika na mojego tez suszarka nie dziala.susze przy nim glowe i raz sie cieszy raz podkowka.ale nie ryczy no i nie usypia :)

Ja przy Z. suszę włosy, odkurzam z nią w chuście i się nie budzi, ale też nie zasypia. Ot taki szum po prostu.
Wczoraj pojechałam z koleżanką do domu takiej babeczki która wyprzedaje ciuszki po swoich dzieciach. Kupiłam kilka rzeczy 68-74 na później. Jutro wypiore do torby. Przy okazji podlicze zbiory :) Czy wy tez liczycie ile sztuk czego macie z każdego rozmiaru? Mnie denerwuje że czasami jest tylko 62 a czasami 62/68 i muszę tak podwójnie kwalifikowac.

reklama
wysyłając rano paczkę (mąż sprzedał samochod zdalnie sterowany) wstąpiłam do C&A i o oto moje nabytki. oczywiście będą leżeć i czekać bo to 74. Kupiłam bo 50% obnizka

Załączniki

• 1414082207360.jpg
    1414082207360.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 51
  • 1414082219905.jpg
    1414082219905.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 44
Do góry