reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

Ale się wkurzyłam. Miałam jechać do CH wymienić w H&M prezent od teściowej, przy okazji chciałam odebrać zamówienie ze smyka online.Ale ciągle nie było gotowe.
Pojechałam dziś bo ostatni dzień na wymianę,wrócilam do domu i po 30 min dostałam sms-a że już mogę odebrać zamówienie ze smyka. No i muszę jechać znowu:wściekła/y:

Myślałam ,że smyk ma promocje taką ogólną, ale nie. W stacjonarnym nie ma przecen.

reklama
Ciepłe spodnie, bluzy może jakis kombinezon chciałam, ale nie było nic fajnego. Wzięłam inne pierdoły: kurteczke zieloną na wiosnę, bluze cienką szarą, body granatowe i takie coś:

Załączniki

• 1413635922427.jpg
    1413635922427.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Mamo Bobasa to ten sam sklep w ktorym nosidlo BabyBjorn kupiłam za 2,5€, szkoda ze chusty tkanej tam nie dostanę :p

Wczoraj zapomniałam, że nabylam też pileczke z dzwoneczkiem oraz dwie książeczki ze zwierzątkami bo trzeba coś pokazywać memu dziecku. Kontrastowa książka już służy tylko za parawan, aby pies na mate nie wchodził :p

Ostatnia edycja:
Do góry