My mamy wózek tako warrior 3w1, świetnie się prowadzi, ma duże pompowane koła i konkurencyjną cenę. Dla nas bardzo dobrze się sprawdził, jeździł w śniegu, piasku i po wertepach - co było dla nas ważne, bo mieszkamy w małej miejscowości. Gondolkę ma standardowej wielkości, ale ponieważ nasz pierwszy synek urodził się malutki, a gondolki będziemy używały latem o nie ma dla mnie takiego znaczenia. Ma kilka minusików, ale wrażenie ogólne bardzo dobre.
Co do wyprawki to ze względu na wcześniejsze doświadczenia nie będziemy się spieszyć z zakupami. Zresztą mamy wszystko po pierwszym syneczku. Na pewno kupie jeszcze kilka drobiazgów, jak nowe butelki, materacyk do łóżeczka - bo uważam, że każde dziecko powinno mieć swój, dodatkową pościel i kocyki, żeby młody nie był zazdrosny oddając swoje, no i oczywiście trochę ubranek, ale najpierw muszę zrobić segregację tego co mam.
Co do wyprawki to ze względu na wcześniejsze doświadczenia nie będziemy się spieszyć z zakupami. Zresztą mamy wszystko po pierwszym syneczku. Na pewno kupie jeszcze kilka drobiazgów, jak nowe butelki, materacyk do łóżeczka - bo uważam, że każde dziecko powinno mieć swój, dodatkową pościel i kocyki, żeby młody nie był zazdrosny oddając swoje, no i oczywiście trochę ubranek, ale najpierw muszę zrobić segregację tego co mam.