reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to są olbrzymie wyprzedaże w Marks&Spencer - wiele ciuszków dziecięcych po -70%. Wpadłam przypadkiem i wyszłam z jesienną kurteczką za 15zł oraz zimowym kombinezonem za 45zł :-)

dzięki Hobbit nawet nie pomyślałam żeby tam zajrzeć a mam pod nosem:-) chociaż teraz poluję na body rozpinane po całości i tylko to jestem teraz gotowa kupić, reszta jak będę wiedziała czy mogę liczyć na jakieś używki od rodziny, czyli po Świętach

dzięki Hobbit nawet nie pomyślałam żeby tam zajrzeć a mam pod nosem:-) chociaż teraz poluję na body rozpinane po całości i tylko to jestem teraz gotowa kupić, reszta jak będę wiedziała czy mogę liczyć na jakieś używki od rodziny, czyli po Świętach

body przeróżne, pakowane po 5szt lub po 3szt były jakoś w cenach 33-45zł ze startowej 99zł...

Malgosiu nasze moskitiery sa zakladane od zewnatrz Trzymaja sie na takie zakladki/ haczyki na uszczelce a na wlot wywietrznikow w oknie moj maz przykleil kaealek siateczki miskitierowej. Mizna tez gesty kawalek firanki. My na zime sciagamy moskitiery, zostane tylko balkonowa w rolecie. Kopacz zawsze mozesz zamontowac w oknie cosik innego. Po urodzeniu dziecka bedziesz wiedziala co potrzebujesz....

Gosia, to masz te takie jakby paski pocięte w tych drzwiach? ja mam w normalnych oknach takie, co się na taśmę do uszczelki mocuje (przykleja się taśmę i ona ma takie rzepy jakby i na nich się siatka trzyma), a ciągle nic nie mamy w balkonowych oknach (ja mam takie okno-drzwi podwójne)

Malgosiu ja mam pojedyncze drzwi. Mam moskitiere rozwijana z rolety w prowadnicach. Reguluje sobie wysokosc ze wzgledu na psa. Nie mam rolet zewnetrznych i moge miec taka kasetke. Moi tesciowie maja w tych paskach-sasiedzi im polecili
W oknach mamy mocowane na ramie plastikowej

reklama
Do góry