reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Hmm chyba moje 500zł to trochę mało na fotelik jak spojrzałam teraz na ceny :confused: tak strasznie nie chce mi się zagłębiać w temat, że sobie nie wyobrażacie. Znowu szukanie, co lepsze, gdzie taniej, gdzie lepiej. Właśnie ja bym musiała sklep "na żywo" znaleźć żeby sprawdzić czy do samochodu pasuje i do Melanii. Iso fixa o dziwo w nowym aucie nie mamy (ale w sumie to nie aż takie dziwne, bo w tych autach na wyposażeniu poza kierownicą nic nie było, wszystko w opcji, nawet nie ma wyłącznika poduszek :dry:).

Co do krzesełka do karmienia no super bajeranckie takie krzesełko, pewnie też funkcjonalne itd. ale ło matko jaka cena! :szok: to ja za jedno krzesło do salonu mniej płaciłam!

reklama
Michalina na fotelik samochodowy masz jeszcze czas. Im dłużej w pierwszym tym lepiej - jest bezpieczniejszy [emoji106].
Drobniejsze dzieci mogą w nim prawie do roczku jeździć.

Michalina my daliśmy 600zl około za Britaxa. Ale Doti dobrze mówi. Nie ma co zmieniać fotelika nosidełka za wcześnie bo ten jest najbezpieczniejszy.
Po lekturę kiedy zmieniać i na co zapraszam na fotelik.info.

Michalina krzesełka szukaj na allegro używanego, ja za swoje dałam stowe, a nowe ponad 400... A stan bdb
Foteliki w smyku nie zawsze są droższe, a można tam poprzymierzac
Lilia z komórki nie mam jak linka wstawić, lateksowy jest tylko jeden

a ja chce dzieciakom taką matę lub 2 kupić Mata gimnastyczna fitness dla maluchów 6 płytek DOMYOS - Odziez junior fitness... Zależy mi na wielkości elementów, ponieważ już wiem, że starszak zbuduje sobie z tego bazę itp.
Dla młodszego chce kupić taki fotelik. Szukałam używanego, ale to co oferują albo jest nieodpowiednie, albo różnica cenowa pomiędzy nowym a używanym jest mała.
50-9140064bSPA80UC1437740X.jpg

A nie, ja jeszcze nie mam zamiaru Mel przesadzać! Wygodnie nam w foteliku na razie :) Ostatnio byłam w firmie z oficjalną wizytą :tak: i dostaliśmy "dofinansowanie" to tego fotelika bo nie chciałam nic innego i myślałam, żeby kupić nim kasa się rozejdzie :dry:

GiB - ja kupiłam puzzle piankowe jako matę dla Mel i się super sprawdza. Łatwo się po tym poruszać, łatwo w czystości utrzymać i izoluje od podłogi itp. Ale u nas są zwykłe takie puzzle z wyjmowanymi elementami. Na bazę raczej się nie nadaje bo te elementy znając życie zaraz się pogubią :-p choć ja Melce kojec zbudowałam żeby mogła sobie obrazki oglądać.

Też mam puzzle piankowe tylko 9 elementów. Muszę wyjąć. Aru teraz będzie umiał się nimi bawić.

Ej a słyszeliście że niby one są trujące? Za czasów Aru coś mi się o uszy obilo.

reklama
Do góry