reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
cosiek no piekne dla laseczki..braciszek tez wybieral??? super gust..

U mnie sie wstrzymalam z ciuchami,,od znajomych dostalam,ale narazie cisza,bo jakos nie wiem jaka plec....az sie boje ze bedzie dziewczynka,a ja niebiesko prawie wszystko..

cosiek - buciki mnie najbardziej rozczuliły! sa przecudne. I sie zgadzam - ciuszki dziewczece są przeurocze :)

czyli mowicie że troche poczekam na zamowienie z apteki? Bo ja jeszcze nie zamawiałam, ale sie przybieram do tego :)

niezapominajka1101 mi tą aptekę poleciła kuzynka, w porównaniu z normalnymi aptekami są bardzo duże różnice w cenach. Tak dla porównania zapytałam ostatnio w jednej z aptek ile kosztuje oilatum 500 ml w odpowiedzi usłyszałam, że 60 zł, sprawdziłam w Gemini, a tam 2x500 ml kosztuje 63 zł. Albo witaminy biorę femibion natal 2 w aptece Słonecznej 57 zł w Gemini ostatnio płaciłam 38 z groszami.

niezapominajka - ceny i asortyment :) mają dużo, i tanio. Dzis nawet pytalam w aptece o femibion vita ferr - 30 tabl. 23 zł, w gemini 30 tabl 14 zł. albo linomag w aptece ok 9 zł, tutaj 5,30. Jak porównywałam ceny to jest na wszystkim 5-10 zł różnicy. Wiec warto nawet za ta przesylke 10 zł zaplacic, bo i tak chce kupic wiecej rzeczy - dla siebie na poród i dla dziecka.

reklama
kurde mowicie ze takie ceny tam sa..w sensie taniej...musze tam wlezc obadac...i po wyplacie w razie wu pozamawiac...bo przeciez troszke tego jest...
a co jeszcze zamawialyscie??
dla siebie co??

Do góry